Statusuppdatering: i vått och torrt

För det första är jag oerhört nöjd med rubrikvalet.
För det andra fick jag GH i säng. Lika galet som alltid efter en längre tids uppehåll. Pang på, så att säga. Jag hann tänka att jag önskade att han ville knulla mig oftare så vi hade tålamod att vara mer kreativa ibland. Efter den fjärdedelen av en sekund så återgick jag till skoningslöst sex. En av mina favoriter är att rida honom med ett fast grepp om hans händer ovanför hans huvud; lägga vikten på armarna. Kontrollen. Och ett perfekt läge för att kunna variera hur djupt jag tar honom. Se honom njuta hjälplöst under mig.

Ni vet hur desperat jag har varit. Hur jag har sett fram emot detta. Gissa vad som händer? DEN JÄVLA GRANNEN SPARKAR EN BOLL rakt igenom hallfönstret. Trasig glasruta: hemskt. Inget sex: KATASTROF. Ett par timmar senare skulle jag till flygplatsen och kunde därmed inte avsluta det vi påbörjat. Uncle Mort är kvar hemma och det är även min kuk (för GHs kuk är min än så länge). Jag är alltså ännu tjurigare.

Idag har jag fortsatt på min återberättelse av mötet med eskortmannen. Insett flera gånger att jag suttit med öppen mun, bitit mig i läppen, andats tungt, sett lite för engagerad ut. Ingen har ännu frågat vad fan mitt problem är men ni vet och förstår självklart varför. Det är fint att ha några att dela detta med. Lider med mig. Förutom vissa då som är glada att jag nu för tiden befinner mig i samma situation som dem.

Ibland önskar jag faktiskt att det fanns ett sexkontrakt om man är ett par. Typ ”om vi ska binda oss till varandra; dela hem, pengar, respektive familjer, slåss på Ikea, hushållssysslor, planera resor, kompromissa som in i helvete och lyssna på snarkningar så är vi även förpliktade att knulla minst en gång om dagen”. Eller hur? Är inte det minst lika viktigt som att laga middag eller fika hos syskon? För det kommer jag då inte undan.

Tänker jag såhär för att jag är sexuellt frigjord, sålt sex, skulle kunna ligga med vem som helst som tänder mig mentalt? Jag skulle kunna ”ställa upp” (det har jag trots allt gjort många gånger, oavsett hur man väljer att se på prostitution). Är det verkligen ett problem för vissa? Kan man inte låtsas vara intresserad en stund precis som man gör när man lyssnar på hur chefen suger, senaste fotbollsresultaten eller sexköpspolitiken?
Är just sex den stora uppoffringen?

För att späda på hur synd det är om mig så vill jag förtydliga att jag alltid varit öppen gällande mina behov. GH vet precis hur sexuell jag är och att det är en stor del av min personlighet och livsglädje. Jag mår inte bra utan och då pratar vi inte ”buhu jag är kåt” (även om det är ungefär så väl jag kan uttrycka det i skrift) eller ett basalt behov som stillas av onani. Det är därför jag alltid tröttnar snabbt om en partner inte är omväxlande eller kreativ. Som inte vill prova nya saker utan nöjer sig med att rent av ”bara ligga”.
Jag är inte heller den som tycker en annorlunda ställning är nog. Det psykologiska spelet, ett brinnande intresse och obegränsad nyfikenhet. Ingen rädsla; hoppa ut från ett flygplan men ha fallskärmen på, ungefär. Med målet att landa i ett hav av sex, sinnen och äventyr.

Nu kopplar jag bort min filosofiska sida som plötsligt löpt amok och plockar fram ännu ett bevis på att jag faktiskt är som jag beskrev ovan. Ett nytt inlägg, alltså.

14 reaktioner på ”Statusuppdatering: i vått och torrt

 1. Lisa!

  Jag hittade din blogg och läste hela från början till idag med stor glädje. Du skriver med sån otrolig glöd och trots att jag aldrig träffat eller läst dina alster tidigare så känner jag en märklig tillit till dig. Lite som att jag känner dig. Dina rader genomsyras av charm och ödmjukhet även om du några gånger påpekar att du inte är det.Fin inställning till livet i stort och sex framför allt. Intimt.

  Om din senaste text så kan jag inget annat än hålla med även om såna kontrakt förstås är omöjliga. Men du skriver att det är lika viktigt som andra delar i ett förhållande och där är du väldigt träffsäker.

  Utan att ens ha sett en bild på dig eller vet ditt namn så skulle jag, baserat på dina vackra rader, träffa dig i ett nafs kosta vad det kosta vill. Vill bara höra dina ord med all denna energi och intelligens i verkligheten.

  Du har en nybliven och trogen läsare på halsen.

  Ha en riktigt fin och solig dag, var du än befinner dig.

  Niklas

  Gilla

 2. Tack för din fina kommentar!

  Jag träffar inte läsare eller andra som just Lisa längre men önskar ofta att jag kunde.

  Nybliven, trogen men inte potentiell stalker hoppas jag? Där har du ett exempel på ett icke ödmjukt skämt med en gnutta sanning i.

  Hoppas du haft en fin dag du också!

  Gilla

 3. Haha! Jag är så trög att jag undrar varför mina kommentarer inte kommer upp. Såg längre bak att du måste godkänna dom först. Tittar in flera ggr för att se om du svarat. Skäms lite 🙂
  Du har sån jäkla otur. Önskar jag kunde ge dig råd om hur får han på fall men du är ju experten 🙂
  Väntar spänt på att läsa inlägget när han till slut fattar och behandlar dig som du förtjänar
  Kram

  Gilla

 4. Precis, jag modererar dem för att jag inte vill ha en massa feministskräp här. Här knullar vi och är glada och moraliskt tveksamma utan att bli dömda. Det har vi nog av ändå. Här erbjuder jag en depraverad fristad!

  Jag har provat det mesta och måste tyvärr nog vänta ut honom.

  Hah, när det händer tar jag ett djupt andetag och springer direkt till datorn för att dela min glädje med er (eller kanske mysa lite som man måste/borde först).

  Gilla

 5. Har du varit otrogen någon gång? Vad händer om GH inte får arslet ur vagnen på, låt oss säga, tre månader? Skulle du överväga att se dig om efter något på sidan?

  Tack för en underhållande blog!

  /Ricky

  Gilla

 6. Ja, på ett sätt har jag det när jag löst dejtade (inte GH) men då hade vi inget uttalat förhållande. Och om min partner skulle vara okej med att jag sålde sex skulle jag kunna göra det utan problem då jag på inget sätt känt ”kärlek” till en kund och kommer aldrig göra. Det är ett möte som innefattar sällskap, sex och pengar. Svårt att förklara mitt inställning.

  Jag kan inte svara på det då jag fortfarande har ett hopp om att vår situation vänder. Oavsett så älskar jag honom, kan inte förälska mig i någon annan och vill absolut inte såra honom. Men jag kan inte leva i ett förhållande där jag går och törstar efter sex konstant och får ett ”behovsknull” varannan vecka.

  Det korta svaret är väl ett slags nej men om han skulle säga att det var okej: då skulle jag kunna göra det under en period om han inte orkar eller vad det nu är som är fel. Men inte livet ut (jag vill ju helst vara intim med den jag älskar).

  Gilla

 7. Jag läser med glädje din blogg. Tycker du är intressant och det är jävligt skönt ('säkta språket) att läsa om en kvinna som bejakar sin sexualitet och inte låtsas som om sex inte är viktigt. Båda min äktenskap dog för att sexet dog. Efter att ha jobbat på att fixa det i något år eller mer (gift med barn, måste kämpa extra…) men varit ensam i kampen tar det helt enkelt slut. Sex ÄR lika viktigt som middagen eller tvätten, bara mycket roligare 🙂 Sexkontrakt är ingen dum idé egentligen.

  Gilla

 8. Hej Anders!

  Kul att du gillar den!

  Det går inte att driva en sådan kamp utan att den andra har samma intresse för att vinna den; som du skriver. Det slutar bara med att man själv nästan dör av frustration och den andra mår dåligt.

  Skönt att höra att du håller med om hur viktigt sex är, speciellt i ett förhållande. Dagligen tänker jag ”varför i helvete är det HÄR så jävla angeläget??” enbart för att jag måste avstå något som jag behöver mest.

  Vi kan gnälla i kapp, du och jag 🙂

  Gilla

 9. Jooo…fast gnäll ger ju fan inget!!!
  Fast det är nästan värre när man har barn. Det är så lätt att man bara blir ”förälder” och glömmer bort att man är man eller kvinna, make eller maka, och går helt upp i att vara förälder. Sen sitter man där med sitt stånd och får lägga patiens istället för att spela tillsammans, så att säga. Trist men sant.

  Gilla

 10. Det är skönt att gnälla till andra i samma situation eller som förstår ens frustration. Gnälla till ens partner är i min erfarenhet totalt kontraproduktivt.

  Jag kan tänka mig det… Jag är övertygad om att man måste planera in ”dejttid” där sex självklart inkluderas. Annars dör inte bara förhållandet utan även en själv som människa.

  Förlåt men ”Sen sitter man där med sitt stånd och får lägga patiens” är otroligt roligt skrivet. Jag kan verkligen visualisera det!
  Byt ut patiens mot sudoku och lägg till en öl så har du mig i samma sorliga situation 🙂

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.