Drömmer mig tillbaka: korta anekdoter del ett

Under en resa i Frankrike bodde vi i ett litet hus ute på landsbygden med vidunderlig utsikt över Hautes-Provence. En kväll efter ett bad som hämtat från en sagobok stod jag på balkongen och beundrade landskapet i solnedgången när jag kände GHs läppar mot min axel. Han sa inte ett ord utan smekte mig och lyfte på min tunna, enkla klänning. Återigen utsattes jag för en av hans överraskningar när han bestämt men kärleksfullt la en hand på mitt ryggslut för att jag skulle luta mig mot räcket.

Den här kvällen fortsatte inomhus i vår gigantiska himmelsäng med tända ljus överallt. Som en film av det sliskigare slaget men med massvis av aktiviteter som skulle innebära en 18-årsgräns.

5 reaktioner på ”Drömmer mig tillbaka: korta anekdoter del ett

  1. Det står del ett… Betyder det att du bjuder på fler? Det vore fantastiskt. En kort som den här räcker långt 😉

    Niklas

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.