Statusuppdatering: Månatlig ranson

Vi möts på flygplatsen. Han väntar vid arrivals i samma stil som chaufförerna men utan skylt. Som vanligt är han extremt stilig och välklädd. Gillar hans jeans och sneakers mer än rimligt. Vet exakt hur hans lår ser ut där under. Lagom håriga armar med passande klocka. Stark och rå men trygg och varm.

Fantasi:

I en kram viskar jag i hans öra ”when we get home I’m going to sit on your face while you play with my ass. When I’m ready I’ll move down to slowly take your cock. My foot will balance on the floor to allow me to move freely with you completely under my control. After I finish I want you to come right there; in my ass”.

Han kör hem snabbare än han borde. Fartkameran i sista rondellen är plötsligt inte så viktig. Under resan smeker jag hans knä, öppnar gylfen för att retas. Väl hemma trycker jag upp honom mot väggen och med ett fast tag om hans ansikte kräver jag att få veta om han mindes vad jag sagt. Och om han vet vad som ska hända. Vem som bestämmer. ”I do, Lisa” svarar han lydigt. ”Good boy.” Om ni inte sett hur jag ser ut när jag tagit på mig rollen som överkåt-och-redo-att-gå-över-lik-slash-snudd-på-våldta-någon så har ni helt klart missat något…

Verklighet:

Märker direkt att han är stressad och får en puss på kinden med en följande snabbkram. Inte en chans att fullfölja första steget i min plan. Småpratar. Typ om hur människor inte kan gå på, sitta i eller gå av ett flygplan på ett hänsynsfullt sätt. Fartkameran är väldigt tydlig och hanterad enligt förarkoden.

Väl hemma blir mina misstankar om andra, tredje och fjärde delen i min fantasi bekräftade. Det kommer inte hända. Jag kommer inte komma. Inte med honom, i alla fall.

Synd av många anledningar men den dagen var jag extra het. En skir sommarklänning som flygvärdinnorna applåderade, make-up som tog mig en timme och en look perfekt för att kastas upp i cockpiten och bli brutalt påsatt av piloten (ja, tanken slog mig).

Kvällen slutar med att han säger godnatt och ger mig en puss.

DESPERATA, KÄRLEKSTÖRSTANDE MONSTER-LISA söker direkt mer. Drar hans ansikte mot mitt. Motstånd. Hjärtat går sönder. Vänder mig bort. Somnar med en liten tår i ögat och ett stort sår inom mig.

I morse kröp jag in hos honom. Mjuka kyssar på hans bröst och smekningar av händer jag försökte låtsas inte var totalt utsvultna. Som jag anat hade han ett gigantiskt stånd. Ka-ching!

Gick ned på honom utan att kunna dölja mitt begär. ”Sluka” är inget trevligt ord i sexsammanhang men det var vad jag gjorde. Red honom och kom inom tre minuter. Tror jag; fort gick det i alla fall. Han lät precis som den kåta GH jag kände; han älskade när jag kom och visade det.
Han frågade om jag ville att han skulle komma i mig. HELL YEAH! Dum fråga.
Länge sedan, och Crazy Girlfriend Lisa har funderat på om han trodde jag försökte mig på en klassisk baby trap (som bevisligen inte behövs).

En sak jag inte hört tidigare och som jag kanske är ensam om, sluta läs om du tycker sådant här är småäckligt, är hur det är att gå runt hela dagen med sperma i trosorna. Under morgonens promenad kände jag plötsligt hur det kom ut. Och varje gång jag kissade kände jag doften. För det ÄR en doft, inte en lukt. Underbart. En påminnelse om vad vi nu gjort och en känsla av honom.
När jag var yngre och reste bort från min dåvarande pojkvän kände jag hans doft i duschen och började grina för att jag saknade honom.

Hm. Ett avslut jag inte planerat men så blir det knappt någonsin för mig, varken när jag skriver eller planerar mina sexiga äventyr. GH slipper inte undan så lätt. Kampen för sex fortsätter.

5 reaktioner på ”Statusuppdatering: Månatlig ranson

  1. Lisa,

    Jag tror jag behöver en paus från att läsa det du skriver. Det bygger upp förväntningar som känns väldigt långt borta.

    Du har tidigare sagt att du inte är bra på att beskriva sex i detalj men det är du. Det du utelämnar och utrymmet för att tolkas är perfekt skrivet.

    Stor applåd, kära du!

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.