Han som behövde en städerska

Ett roligt möte var med en man som hade väldigt specifika önskemål; som många har.
Det är alltid bra att veta vad som förväntas av mig och om det är något jag vill göra.

I en, vad jag antog, andrahandslägenhet i innerstan möttes vi. Det syntes att han inte bodde där jämt utan var sannolikt där då och då. Han var stilig och trevlig men hade några mer speciella intressen.

Det må vara en klyscha men de allra flesta underbara män med kinky sidor är just belevade karlar med trygga liv. Bortsett från att de betalade mig för att knulla, förstås.

Hur som.
Jag bytte om till den korta kjolen och började dammsuga. Kändes halvkonstigt att låtsasstäda med honom i soffan. Han var oerhört intresserad och följde mig konstant med blicken. Och jag spelade omedveten tills han kom fram och tryckte ned mig över matbordet.

Jag fick gå ned på knä och efter att han brutalt knullat mig i munnen så sminket rann band han ihop mina fötter med händerna. Totalt utlämnad (och kanske lite överdrivet tillitsfull). När han fått in mig i sovrummet tog han fram något jag faktiskt inte provat förut: en Wonder Wand. Mycket mer kraftfull än någon vibrator jag provat. Den kräver att användaren är extremt lyhörd för att inte orsaka att jag blir paralyserad och/eller överstimulerad.

Efter allt var klappat och klart kände jag mig helt utmattad. Vilken fantastisk, krävande omgång. Ett tydligt bevis på att jag tog rätt betalt.

3 reaktioner på ”Han som behövde en städerska

Kommentarer inaktiverade.