Om jag var man

Jag gick upp tidigt imorse och lät den lilla farbrorn i mig styra stegen till ett naturreservat i närheten. Den gamla gumman i mig hade packat ned tre persikor och boken S. av JJ Abrams. Försvann helt in i en annan värld och saknade ingenting eller någon. När min hjärna var totalt överstimulerad av Abrams fantastiska skrivande och bokens galna upplägg så vaknade jag till av att en kille stod tre träd bort och pinkade.

Ni vet den där blicken när två personer inser exakt samtidigt att den andra är där och situationen är en aning… Delikat? Den som känns som två veckor men bryts direkt av båda parter?
Så var det i alla fall. Han pinkade klart medan jag vänt min blick 90 grader. Inte helt för det vore för uppenbart. En skämmig stand-off kan man säga.
Sedan var han borta.

Jag tänkte på hur det hade varit om det var omvända roller. Om jag hade hukat mig där med mus och röv på parad och en gammal servett dinglande över ena knät. RYSER. Det här var ju inte så farligt.
Tänkte också att jag skämtsamt övervägde att säga typ ”do you come here often?” eller ”oh, don’t worry, I’ve had a lot of guys piss ON me so this is nothing really”. OCH återigen, kära kamrater, hur hade det varit om det var tvärtom? Jag hade sprungit som ett brunstigt rådjur med brallorna runt anklarna och vilt fäktandes armar.

Eftersom jag nu redan satt där i kiss-backen så kunde jag lika gärna fundera lite till. På vad jag skulle göra om jag var man.

Ståkissandet och mindre köer till toaletter; absolut. Det är en no-brainer.

Men en stor grej är att jag skulle köpa så jävla många horor. Jag skulle bli värsta bordellhopparen och spendera mina helger i nya städer för att köpa sex.
Jag blir otroligt tänd av tanken att det fanns något motsvarande. Att hänsynslöst sätta på män till höger och vänster. Rada upp dem på en klubb och peka på den jag vill ha. Välja en annan dagen efter. Inga stöddiga sluskar för en natts fyllesex utan män jag betalar för att ligga med. HERREGUD, vad sexigt.

Sedan skulle jag knulla allt. Alltså prylar. Hitta runk-lösningar. Skriva en handbok.

Göra sport av att playa tjejer. Och sedan hitta en att gifta mig med. En livslång kuk-avguderska.

Det här blev då per agenda enbart om sex. Kanske för att jag älskar män så mycket? Ser GH framför mig nu och vilken perfekt man han är. Allt jag vill göra med honom. Skulle jag vara man och fick välja kropp fritt skulle jag ta hans. Och sedan skulle jag knulla mig.

Det där blev nog det mest störande och stötande inlägget jag skrivit. Sprängfyllt med meningar som hör hemma i en journal på psyket. Publicerar jag det ändå? Jajamensan.

2 reaktioner på ”Om jag var man

Kommentarer inaktiverade.