Veckans sexuella höjdpunkt

Vaknade av en kokhet GH med armen runt min hals. Så fort min hjärna hunnit vakna till nog för att registrera det kom den hänsynslösa kåtheten(TM).

Karln har odlat skägg under semestern och varit så snygg att jag inte kunnat titta på honom. Jag tänker konstant på hur det skulle kännas mot min mus; har bara fått kuk en gång den här veckan och det var oentusiastiskt från hans sida.

Han frågar om jag vill att han går ned på mig innan skägget försvinner.
Mitt svar? Tänk dig en pre-teen som erbjuds att träffa Justin Bieber. Så. Precis så.

Förspelet skiter vi i. Han vet redan hur obönhörligt villig jag är. Det är tydligt innan han ens föreslagit det. Hans tunga och mun är som himmelriket. Som jag skulle tänka mig det om jag var religiös. Två fingrar i mig. Några få minuter innan jag kommer. Så är allt löst för denna gången.

Jag tror att det var ett ”charity fuck” men brydde mig inte. Är detta tecken på att jag är redo för seriösa sexköp? Att jag är okej med att knulla människor trots deras ”potentiella motvillighet”?
Desperationen; eller behovet kanske.

Inte sexet i sig. Jag har ju Uncle Mort. Men jag behöver närheten av en annan människa. Ett utbyte. Mer avancerat.

4 reaktioner på ”Veckans sexuella höjdpunkt

 1. Det märks att hela du skriker efter sex. Det är fascinerande att få en så bra inblick i en sådan ”personlighet” som aldrig beskrivs så väl som du gör.

  Gemene man förstår inte detta behov och det tas inte på allvar.
  När du beskrev det som ett intresse fick jag verkligen upp ögonen för vad sex betyder för dig. Att nekas något man brinner för är själdödande.

  Jag hoppas få läsa snart att du får ägna dig mer åt utövandet av din passion. Tills dess tar jag gärna del av dina andra alster.
  Jag hoppas också få se en bok skriven av Lisa i framtiden.

  /Karl

  Gilla

 2. Du ger många hintar om hur man tillfredsställer dig, kanske är bra att spara för framtiden om jag fick chansen att träffa dig 😉

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.