Writer’s block

Såhär ser det ut i min bloggpanel: Utkast (36). Säger ganska mycket.

Tappat inspirationen. Nu kommer en tirad av gnäll och depp, håll i er!

Planen var att fullfölja en av många idéer som legat och pyrt under semesterveckan. De får vänta men de kommer.

Även om min vardag inte är sådär världsomvälvande i nuläget så har jag ju ett ansenligt register över tidigare eskapader men de fastnar liksom halvvägs i skrivandet.

Jag vill mest syssla med melankoliska aktiviteter, gråta över ingenting och leva på sallad. Känner mig mer folkskygg är vanligt och spenderar flera timmar om dagen i skogen. Håller jag på att bli en full blown eremit-lärling?

Funderar på att flytta norrut. En charmig by i närheten men annars i stort sett ensam. Låta GH tjura för sig själv ett tag. Eller för alltid eller hur han nu ska ha det. Jag kan lika gärna leva utan sex någon annanstans, inte sant?

Vi kan slå vad: om två veckor när jag tröttnat på att sitta och tälja pinnar med en enstaka fågel som sällskap så kommer jag ÄLSKA storstaden igen och inte ha den blekaste aning om hur jag kunde överväga att flytta ut på vischan. Om jag inte skulle göra denna helomvändning så bjuder jag på en bild. Vet att ni vill ha en. Deal?

Tänker som vanligt lika mycket på sex. Dagens favorit handlar om den där vansinnigt tändande byxbulan. Alla fina män jag träffat som bjudit på en sådan. Tack, snälla ni, det är så jävla hett.

6 reaktioner på ”Writer’s block

 1. Antar vadet.

  Om jag förlorar får du en kaffebryggare till ditt nya hus på landet. En svensk, rejäl kaffebryggare och inget engelskt skit.

  Alex

  Gilla

 2. 36 utkast? Vad i hela fridens namn innehåller dessa? Jag gissar på en massa snaskiga ord som många vill läsa. Sätt sprätt på inspirationen igen och ge internet vad det behöver!

  /C

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.