#backalisa

Jag har enorma svårigheter med feminism. ENORMA. Toklandet har också en del negativt att säga om saken. Det är en fantastisk blogg men ämnena som tas upp har säkert förkortat min livslängd med en sisådär tio år.

Jag läser Toklandet, blir arg, diskuterar med andra vid lämpliga tillfällen och låter kunskapen genomsyra mitt liv när det gäller den typen av ren och skär dumhet. Sedan går jag vidare. Jag kontaktar inte dessa människor och vräker ur mig vad jag tycker om dem och deras sinnessjuka beteende. Däremot kan jag ventilera i mina kanaler; som i detta inlägg.

Som sagt så blir jag arg; det borde varenda människa bli. MEN: Jag kommer aldrig kunna påverka dessa idioter. Det finns ingen typ av reson eller realistiskt tänkande kvar. När vuxna människor lever i en bubbla som annars bara tonåringar i sin infantila och desperata ideologi om ”rättvisa i världen” kan ha så är de förlorade och kan enbart tituleras som just idioter. Därför finns det ingen poäng med att starta diskussioner med dem.

Hur det kan se ut:

sveriges_kvinnolobby_klippakuken_02_2013-09-14-135203

NEJ FÖR GUDS SKULL, KLIPP INTE KUKEN!
Det är väl ungefär det enda jag kan tycka om det här initiativet då det är helt intelligensbefriat.
Å andra sidan är det kanske bra att feministviruset sprider sig som en löpeld då det blir fler vita, medelålders, heterosexuella män kvar till mig.

I alla fall.
Jag får massvis med hat. Från feminister. De som påstår sig vara ”medsystrar” och att de ska beskydda mina intressen. Samma människor som i stora kluster ger sig på vem som helst som inte håller med dem om att Åsa Romsons manshatartal var toppen.
Som skriver att de HATAR MÄN utan repressalier och får dedikerade hashtags som #backazara och #backakakan. Det gapas om näthat jämt och ständigt men bara om det riktas mot de själva.

Dessa kvinnor mailar mig och delar ut moralkakor som att de var Stadsmissionen med inslag av personangrepp och kryddat med misogyni. Några anser att jag bidrar till unga tjejers förfall och aktivt motarbetar allt det feministrörelsen åstakommit sedan kvinnlig rösträtt.
Jag har också fått höra att länkar till mig blogg har delats i diverse Facebook-grupper och andra kanaler med tillhörande förolämpande kommentarer och i många fall uttryck av äckel.

För det första vill jag säga att jag struntar högaktningsfullt i om jag får fler visningar bara för att arga kvinnor läser min blogg. Jag skriver inte för dem; jag skriver för er som GILLAR det jag skriver. De som har ett märkligt intresse för mitt liv, blir kåta när det handlar om sex, vill läsa min sexsäljarguide, är fascinerade av sexarbete eller bara vill knulla mig. Eller bjuda på en öl. Vilket som.

Till mailen då. Jag ska erkänna att jag initialt tar illa upp när jag får sådana här mail. Jag mår faktiskt lite dåligt. Det är aldrig roligt att få negativitet slängt i ansiktet i mail avsedda för mig personligen. Sedan säger min vettiga sida att det bara är störda personer som gör såhär. Som inte har den gränsen att inte kontakta de vars åsikter inte passar de själva. Då tar jag på mig Lisa-hatten och ignorerar dem alla och svarar inte. Men nu ska ni få ta del av några fina brev de tagit sig tiden att knåpa ihop.

Här är ett axplock, jag har bara tagit med de absolut mest horribla meningarna:

Anita:
Din blogg är verkligen ”intressant”. Du skriver som att det är jättebra att vara hora. Är du lika billig som du låter? Är din fitta alltid till högstbjudande eller har du nån slags moral kvar i kroppen? Har du tänkt på att tjejer läser din blogg och vill vara som dig?

”Som du” heter det.
Anita verkar vara kåt på mig, tycker ni inte? Kanske kåt överlag men låter sina övertygelser ta över så hon bara inte förmår sig att ta den kuk som erbjuds och låter det gå ut över mig.
Och ja, min fitta är till högstbjudande. Nu är GH överlägset den högsta budgivaren så han får min fitta. Ok?

Izabella:
Du förstör våra barn.

Izabella i sin tur växlar upp. Jag skriver en jävla blogg. Om ”våra barn” blir ”förstörda” av min blogg så finns det uppenbarligen inga större problem i vårt samhälle.

Kvinno Länkar:
Du är vad som är fel med din generation. Jag och mina systrar har läst en del av din blogg och det är tydligt att du låter män bestämma över alla dina val. Du låter män förnedra dig och intalar dig själv att det är ditt val och det är ohälsosamt. Du är en trasig människa och vi vill att du ska få hjälp. Du kan kontakta oss på (mailadress). Vi hjälper alla tjejer som hamnat snett men för att vi ska kunna hjälpa dig måste du vara beredd att motta den och inse att du behöver den innan du gör andra flickor till kopior av dig själv. Börja med att stänga bloggen och hör sedan av dig!

90% är ”DU SUGER” och resten ”låt oss hjälpa dig”. Jag uppskattar att ni vill rädda mig men prova då att hålla en något trevligare ton nästa gång.

Lisa:
Jag har pratat med många prostituerade och har god kunskap om ämnet. Du låtsas som att livet som prostitierad är enkelt och andra läser detta. Torskarna får bilden att tjejerna njuter av att bli förgripna på. Du uppmanar till brott och gör att fler tjejer blir utsatta.

Utsatta, förgripna, brottsoffer. Ingen gräns dras mellan sexsäljare som på riktigt behöver hjälp och de som mår okej eller till och med bra av sitt jobb. Och trots att jag försöker hjälpa den sistnämnda gruppen och de som kanske inte borde sälja sex fast ändå gör det så är allt mitt fel. Vi säger så, Lisa.

Isa:
Du är en äcklig hora som knullar vem som helst. Du skiter i alla som blir våldtagna och misshandlade för du fått en massa pengar och nu är rik. Fy fan, du äcklar mig.

Jag knullar vem fan jag vill. Rik? Hah. Jag anar ett uns avundsjuka.

Äcklig hora är en term som feministerna gärna tar till. Vissa mail är bara ”äcklig hora” eller liknande. Män är ofta mer respektfulla, det är damerna som står för sådana nedlåtande kommentarer. Jag väljer att inte publicera i genomsnitt tre kommentarer per dag som är otrevliga och vissa obehagligt personliga. Om mig, GH, mina tidigare kunder och ibland till och med en annan person som skrivit en kommentar.

Det må vara näthat. Men skriver jag offentligt så får jag köpa det. Ett positivt mail eller kommentar gör mig gladare än email som ovan gör mig ledsen. Och jag vet att jag skriver bra. Det passar inte alla men jag skriver inte för att bli någon känd bloggerska. Det är en narcisstisk lekplats full av sex och horor och hårda kukar. Hungriga kroppar, konstiga åkommor och hela min person. Take it or leave it. Men fortsätt skicka elaka mail, jag kan göra fler inlägg om dem.

11 reaktioner på ”#backalisa

 1. Hur kommer det sig att ”feminister” hatar män så mycket när deras mission är att göra oss jämställda? En fråga jag tror vi aldrig får ett svar på.

  Tänk om alla kvinnor var som du 🙂

  Gilla

 2. Dessa damer förolämpar din intelligens när de kontaktar dig. Att de ens orkar. Som att du skulle plötsligt skulle ”byta sida”…

  Gilla

 3. Håller med dig Alex. Lisas röst är unik och behövs. Hon är inte det som är fel i samhället utan rätt som du skriver.

  Fortsätt skriva, Lisa. Av många anledningar!

  Gilla

Kommentarer är stängda.