Euforin sex ger

Det var länge sedan jag hade riktigt meningsfullt sex och det märktes idag. Jag är helt euforisk och hade nästan glömt vad det gör med mig.

Humöret blev 100% bättre. Massor med energi. Fattade beslut om saker som än så länge verkar vettiga. GH kommenterade också min förändring.

Fast det är inte vad ni är ute efter…

Planen jag skrev om sist gick inte som jag hoppats men det vägde morgonens session upp. Jag hade läst på balkongen ett par timmar innan jag gick in i sovrummet. Han var halvvaken och stenhård; det syntes under täcket. Täckbula. En sådan sak kan jag inte låta vara. Den MÅSTE vidröras.

För att inte älta förspel (som var i princip icke-existerande ändå) så går vi direkt till det mer barnförbjudna. Ta en hemlös. Ge honom en burrito. Så reagerade jag på hans kuk.

Sedan kom ännu en motgång i stil med världens värsta cockblock: den vedervärdiga mensen. Som jag inte haft på flera månader; den kom nu som en högst oväntad och ovälkommen gäst.
SEXTAMPONG! Visste att jag hade packat dem när jag lämnade Sverige. Jag visste också att jag hade en sisådär fyra ouppackade resväskor (döm mig; hårt) intryckta i valfri garderob. Blodig, kåt, svettig och väldigt attraktiv frustade jag mig runt i lägenheten. Till slut var det bara att acceptera min förlust.

I stressiga situationer tänker jag i tredje person. Förresten hanterar jag det väldigt bra och blir vansinnigt effektiv. Har dock ej med detta i mitt CV då det är en fruktansvärd klyscha.

– Lisa hatar blod. Vill inte ha fantastiskt sex för första gången på evigheter med handdukar, förstörda lakan och dålig friktion.
– Lisa inser att det därför inte blir någon penetration.
– Plan b: in med vanlig tampong som nästan är lika vidrigt som binda, plocka fram Uncle Mort, be GH ställa sig på knä och munknulla mig medan Mort gör sitt.

Action.

Fast grepp om mitt hår. Han tittar ned på mig. Hård men svåråtkomlig hantering av mina bröst. Min vänstra hand masserar hans anal och pung. Vi kommer samtidigt. En kort paus när jag kippar efter andan. Han kommer så mycket att jag inte kan ta allt i munnen och det bokstavligt talat flyger över mig. Hår, bröst, armar. ÄLSKAR DET! Nedkletad och tårögd av hans kuk i min hals tittar jag upp på honom och får det där leendet som bekräftar att han är min jävla kärlek trots mitt konstanta förnekande.

Den kvällen var jag ute själv. Promenerade och njöt av pulsen i den här underbara staden. Inga sorgliga läsarmaraton i kissbacken alltså. Det är såhär människor mår när de får utforska sina sanna passioner. Det är såhär jag ska må nästan hela tiden.

En reaktion på ”Euforin sex ger

  1. För varje inlägg förstår jag ditt intresse för sex än mer. Dina tidigare kunder som läser här måste må bra av att höra hur du brinner för det även om mycket var på låtsas.

    Niklas

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.