Han som våldtog mig i bilverkstaden

Jag hade en kund som skiljde sig från de flesta andra. Han höll ett visst avstånd till mig. De allra flesta visar en slags tacksamhet. Ödmjukhet. Den här mannen var mer hård om än respektfull. Han var inte så mycket för kallprat och låtsades inte vara intresserad av mig som person. Jag köper det fullständigt och fann det attraktivt.

Det var faktiskt oerhört passande då hans favorit var brutala rape plays. Jag ska skriva om ett av dem och vid tillfälle knåpa ned de andra.

Varnar för text av den grövre sorten så är du känslig slutar du här. Det här är också sista gången jag har med en varning då de som har problem med innehållet i min blogg inte ändrar åsikt oavsett vad eller hur jag skriver men slutar samtidigt inte läsa eller skicka sura mail. Märkligt, va?

Vi satt i hans bil. Som vanligt hade jag ingen aning vart vi var på väg. Efter några träffar kände jag inte att det behövdes (men jag uppmanar ingen annan att göra så, Lisa är ju ändå Lisa, ni vet).
Ingen puss och kram eller babbel om livet. Han berättade aldrig något om sig själv. Vi var mest tysta under vägen till bilverkstaden. Han parkerade på baksidan. Notera att det inte var särskilt sent.

Jag var pirrig och nästan fnissig inombords men höll mig lugn. Vi går in och han frågar högt om det var någon där. När vi möttes av tystnad tog han med mig upp på övervåningen.

Jag var en missnöjd kund. Min man hade lämnat in vår bil och det hade gått över tre veckor. Han började bli irriterad över att jag uppenbarligen inte förstod hans förklaringar. Jag visste förstås inget om bilar (och det gör jag inte på riktigt heller!) och min ignorans hjälpte knappast. Vi blir mer och mer arga innan jag slutligen tröttnar och bestämmer mig för att gå. Mina klackar slår hårt mot golvet under mina beslutsamma steg när han plötsligt kommer upp bakifrån och lägger en arm runt mig och den andra över min mun.

Under en hel del tumult kommer allt han tycker om mig fram. En dryg översittare som tror att hon kan kräva vad hon vill och tala ned till andra. Går runt i kort kjol för att få uppmärksamhet. Vet inte ett skit vad hon pratar om. Och nu ska han lära henne en läxa.

Jag var trygg med honom och visste att han kunde ta en smäll eller två. Bokstavligt talat, alltså. Han fick verkligen kämpa för att få av mig trosorna. Jag hann inte ens sett hans kuk innan sminket var förstört, håret rufsigt och jag var genomsvettig. Jag tror att han var den kund där både han och jag var så pass ”våldsamma”.

Han tvingar sig mellan mina lår och med kuken mot min mus la han hela sin kroppstyngd på mig och ansiktet precis vid mitt. Han hyschar mig. Min blick vädjar om att få slippa. Inga ljud förutom små pip hörs genom handen. Samtidigt är jag helt slut och mitt motstånd blir svagare.
Armarna är trötta och den lilla kraft jag har kvar går till att desperat försöka hålla ihop mina ben.
Han bibehåller ögonkontakten som känns iskall medan han tränger in i mig. Han öppnar munnen lite och stönar dovt. Mina andetag blir snabbare, kanske av chocken, och jag försöker vända bort ansiktet. Nu kunde jag inte hoppas att övertyga honom längre genom att visa ånger över mitt beteende så allt jag ville nu var att slippa se på honom medan han våldtog mig.
Han släpper lätt på trycket över min mun. Jag skriker inte men snyftar. Ibland greppar han min käke för att se på mig men jag vägrar möta hans blick. Och ibland har jag honom flåsandes i min nacke tillsammans med mina tårar. Han håller mina vrister över mitt huvud så att jag är totalt fastkilad och helt i hans våld.
Då och då gör jag försök att få bort honom vilket möts av hårda händer på mina lår.

Jag vet inte hur länge det pågår men plötsligt rycker han upp mig. Han behöver inte bråka så mycket för att få ned mig på knä. Med handen under min haka kommer han över mitt ansikte.

Daniel, Daniel, Daniel. Din jävla hingst.

13 reaktioner på ”Han som våldtog mig i bilverkstaden

 1. Herrejösses och moder Maria. Du skriver som en gudinna och har upplevt saker en enkel man bara kan drömma om. All kärlek, Lisa.

  /Niklas

  Gilla

 2. Vad i helvete! Här sitter jag glatt och får din blogg länkad pga en post om feminism, gillar det skarpt, bestämmer mig för att läsa mer och stöter på detta! Höll på att bli rullstolsbunden. Jag har aldrig nånsin ens tänkt tanken om våldtäktsspel och blev helt chockad över att jag blev ordenligt… hmm… ”intresserad”. Hade kunnat fundera på att prova det med dig som verkar vara sexpert. Jag måste ta en ”paus” 🙂
  Kram!

  Jonas H

  Gilla

 3. Jösses, jag menade inte att skapa mental oreda hos mina läsare!

  Det är vanligt att man tror att man inte gillar mycket inom sex för att man aldrig gett det en extra tankerunda. Autopilot liksom.

  Tro mig; jag har ”uppfostrat” en hel del män 😉

  Gilla

 4. Hmm, jag får en obehaglig känsla av att den här snubben nog kan vara en potentiell våldtäktsman på riktigt. På så vis bra att han levde ut sin fantasi med dig istället, men jag hoppas att han varken förr eller senare våldtagit någon på riktigt. (Inte ditt ansvar, inte det jag menar.)

  Gilla

 5. Förlåt, jag glömde skriva vem jag var som skrev! Decent Magnus här.

  Den bild jag får av hans personlighet leder mig till den känslan. Han tycks känslokall, hård, tycker om att dominera.

  Han verkar vidare förakta kvinnor. Jag får känslan av att det i hans fall inte bara var ett rollspel, snarare verkar det som att han tog chansen att med dig få leva ut sin fantasi att ”sätta en kvinna på plats”. Det är nog ingen alltför vågad gissning att han är en anti-feminist som tycker att kvinnor nu för tiden har för mycket att säga till om. Han känns kort sagt jävligt obehaglig.

  //Decent Magnus

  Gilla

 6. En anti-feminist var han säkert. Men han hade företag, familj, var snäll mot mig om än inte så pratglad. Vi hade träffats fler gånger och jag kände mig aldrig obekväm med honom. Han var enkel och rakt på sak och det faktum att vi hade möjlighet att vara så råa som vi var var befriande. Jag har inte lagt så mycket mer analys på honom.

  Gilla

 7. Okej, jag hoppas att jag har fel om honom, L. Det kan ju vara en sida han kan kontrollera och leva ut bara när motparten är med på det.
  //Decent M

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.