Korta anekdoter: DETTA HÄNDE IKVÄLL!

Nämen hörrni. Det här börjar ju lika något.

Prolog:
På kvällarna är jag en värdelös människa. Ni skulle bli förvånade över hur totalt oanvändbar jag blir. Då skriver jag här varav 90% blir opublicerade utkast eller en hel drös av andra alster som min verkliga person. Pratar om nyheterna med GH och är sällan överens. Till exempel att jag piper förtjust när Brexit nämns på tv medan han mumlar surt. Det KAN hända (nåja…) att jag äter alldeles för mycket cashewnötter och läser om SCP Foundation.
Kortfattat: om disken inte är fixad innan kl 20 så blir den inte gjord.

Ikväll satt soffpotatisen i fråga med hållning som en ostbåge och tittade på program om människor som åker ambulans. Under en äcklig scen säger GH ”ew and I was just touching my cock”. Vänder mig blixtsnabbt mot soffan där GH ligger som en liknande deg.
”Oh. So… How is it?” frågar jag.
”Not bad.” Det betyder på GH-Lisa-språk att han är hård.
Med tanke på hans tveksamma ställningstagande den senaste tiden ville jag inte ta för givet att det betydde att jag kunde välta stolen i min framfart så jag frågade: ”is that an invite?”
Svaret var ja men han undrade om mitt badvatten skulle rinna över. Rinna över?? Jag stänger av skiten såklart! FUCK BADVATTEN, COMMENCE STOLVÄLTNING!
Jag har lätt världsrekord i att snabbast vrida om en kran.

Jag drog ned honom så jag hade honom mitt framför mig, sparkade undan bordet, av med kallingarna.
Den här vinkeln; han sittandes och jag på knä på golvet ger en ultimat möjlighet att ta honom djupt. Dessutom fria händer att massera perineum, hålla kring roten, växla, desperat känna på hans fotbollspelar-lår och mage. Tydligen har jag inte tappat gnistan för jag kunde ta hela hans kuk utan att behöva ta kräkreflexpauser. Han var verbal som han brukade vara. Jag hann bara yttra en mening: ”I want you to come in my mouth”. Och så blev det.

Återigen mådde jag fantastiskt bra. Det är såhär jag vill och behöver leva. Och det var det enda vettiga jag gjorde den här kvällen.

4 reaktioner på ”Korta anekdoter: DETTA HÄNDE IKVÄLL!

  1. Vilken bra start på dagen att hitta hela två nya poster! Och så välskrivna (att de är heta behöver jag väl inte ens nämna).

    Men varför är du uppe så sent?

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.