Han som spelade Abba och klädde mig i läder

Det här är ett av de 36 utkast jag aldrig blev klar med. Det är skrivet förra hösten när jag dejtade någon nästan lika het som GH under en av våra pauser. Dejten, som för övrigt var en fantastisk man, skulle dock aldrig leva upp till GH och det blev en kort men rolig romans som jag kanske lite, liiiite ångrar. Hur som helst. Enjoy!

Personligt rekord i konstig rubrik, någon?

Jag gör allt för att undvika att överanalysera morgondagens möte. ”Lisa” är i högsta grad närvarande och därmed kommer nervositet och ängslan som ett brev på posten medan Lisa bidrar med en massa snuskiga tankar om de mer positiva utsikterna.
Har jag nätshoppat en massa dyr make-up? Såklart!
Har jag inte lekt med mig själv som annars är brukligt under en heldag hemma? Det stämmer.
Har jag spammat min egen blogg med kvasi-expertis och pinsamheter? Absolut.
Hade jag varit en riktig bloggare hade jag sparat dessa och portionerat ut dem. Men om jag inte slänger de i ansiktet på er så kommer jag, när mitt psyke och förstånd är någorlunda stabilt, undra vad fan jag höll på med och radera utkasten.
Måste. Skingra. Tankarna. För de som gillar mina minnen från träffar kan glädjas nu. Jag vill berätta om en som känns lite overklig. Inte för att den var särskilt konstig men för att den var så fantastiskt bra. Det var den då jag spenderade min första och sista natt med en kund. Förresten, att det blev min sista var på inget sätt hans fel. Det är bara mina hjärnspöken som vanligt och det kan ni kan läsa om här.
Min kund och jag hade träffats förr. Han var stilig, lång som satan och välbyggd. En riktig viking. Han var en sådan som alltid hade någon fin present till mig. Och då menar jag inte parfymer eller smycken utan sexleksaker. En av de bättre var en ”fjäril” som kunde fästas i trosorna och hade en trådlös fjärrkontroll. Mycket roligt.

I ett av Stockholms många hotell finns det en riktigt häftig svit. Den har förutom all möjlig klassisk lyx bland annat en LP-spelare. När jag såg den betedde jag mig som en exalterad småunge. Min farfar hade visserligen en men den fick man absolut inte röra. Ung som jag var (ÄR, Lisa! Ingen åldersnoja nu) så spelade jag den enda skiva jag kände igen och bad snällt min dejt om hjälp. Han fann nog min naivitet charmig för han satte sig bredvid mig på golvet och förklarade pedagogiskt hur man gör. Där satt vi tysta med ett glas vin och lyssnade på Abba. Jag tjöt av förtjusning över hur man byter låt. Sa ”vad häftigt!” säkert 15 gånger.

Han hade en annan present denna gång. En lädersele som gick runt brösten, över axlarna, ned mot höfterna och rumpan. Han klädde mig i den framför en spegel. Han stod bakom mig och det var kittlande att känna hans händer medan hans blick växlade mellan att se på mig i spegeln och kontrollera vad han gjorde med selen. ”Jag ser faktiskt bra ut i den här” sa jag som till en början trott att jag skulle se ut som en kassler i nät, ungefär.

I vardagsrummet beordrade han mig att böja mig framåt och ta tag i bordet. Jag är förjävla bra på att puta och stod i en perfekt 90-gradig vinkel. Så smiskade han mig. Och tvingade mig sedan att ta hans kuk långt ned i halsen.

Vad som hände den natten och morgonen var mysigt och hett på samma gång men det får ni fantisera ihop själva.

7 reaktioner på ”Han som spelade Abba och klädde mig i läder

 1. Ja, den var inte dum.

  Som brukligt så tröttnade jag på att han var en normal människa som även gjorde att jag blev mer sansad. Insåg att han inte var lättänd eller särskilt passionerad.

  Funktionella män tröttnar jag normalt på inom sex månader efter att ha försökt ta fram någon gömd flamma i honom.

  Uttråkad, helt enkelt. Och väl medveten om att det är destruktivt.

  Gilla

 2. Hej Lisa, Alx här! Kommer mycket väl ihåg vår träff. 🙂 Du var söt när du satt på golvet och var alldeles uppspelt av att få leka med ”mina” LP-skivor. Du var inte lika oskyldig i selen, du var både snygg, porrig och min lilla slyna i den.

  ”Han var stilig, lång som satan och välbyggd. En riktig viking.” Är det mig du skriver om? 😉 Ärligt talat så var det synd att vi inte träffades så många gånger. Var lite försiktig med dig eftersom du var min första eskort och var lite orolig för att skrämma bort dig med mina perversa tankar/idéer. Det är så mycket jag skulle vilja ha lekt med dig och det blev aldrig av olika anledningar, främst att jag bytte arbete och inte kom till Stockholm så ofta. Du finns i alla fall i mina minnen och du tog min ”eskortoskuld”.

  Puss och kram, Axl

  Gilla

 3. Hej!

  Det var en fantastisk kväll, tack så mycket.

  Klart det är dig jag skriver och det är alldeles sant!

  Fint av dig; jag kommer minnas dig också.

  Kram

  Gilla

 4. Det är härligt att ibland läsa dina texter på diverse platser på Internet. Du är både bitsk och smart, och har en härlig attityd. Speciellt roligt att läsa när du hackar på moralister (speciellt kärringar) som förfasas av att du inte hymlar om att du njutit av att sälja sex… Du är en dålig flicka! 😉

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.