Yoni massage – en lustfylld hägring

Jag började intressera mig för yoni massage efter att jag erbjudits det. Eftersom det var ett mail från en man som 1, jag inte hade någon som helst aning om vem han var och 2, inte ville ha betalt, så blev jag i allra högsta grad misstänksam och nekade. Som jag alltid har gjort med alla oönskade förfrågningar. Absolut inget jag ångrar men det väckte min nyfikenhet. Jag läste bland annat en guide om hur det utförs.

FYI: yoni betyder vagina och lingam penis. Det finns alltså även för män; herregud vad spännande.

Som ni vet vid det här laget så är sex en av mina största passioner och att det då finns en variant som verkar vara på en helt ny nivå så lockar det enormt. Mycket har jag testat men yonimassage är som en suddig hägring; snudd på onåbart.

Det finns salonger som är specialiserade på just tantrasex. En jag hittade har parsessioner vilket förstås vore ultimat. Det är inte billigt och på hemsidan är massörerna i princip enbart äldre, indiska män. Lite creepy möjligtvis men vad gör man inte för konsten…

Så kommer vi till den stora frågan: är det otrohet? Jag vet att GH skulle bli tjurig men det är i huvudsak för att han har börjat tröttna på min borderline besatthet av sex när han själv för tillfället inte kan eller vill (vem vet? Inte fan jag i alla fall!) tillfredställa mina behov.

Hur skulle ni reagera om er partner tog upp ämnet och att det gällde en singelsession? Om den ljudlöst smög iväg utan att berätta?

Notera att det inte är någon thaimassage som erbjuder ”extra”. Det är till synes en högst professionell tjänst som handlar mer om ”andlighet” (vilket låter som bullshit; jag skulle vilja kategorisera det som sexuell konst ungefär). Men vad vet jag. Det kanske slutar med att jag mer eller mindre frivilligt har en kuk i munnen liggande på en massagebänk. Det slutar definitivt med orgasm för de flesta fast det tydligen inte är huvudsaken.

Borde jag ha dåligt samvete om jag väljer att boka utan att berätta?
Anser ni att det klassas som otrohet?
Skulle det göra någon skillnad om det var en seriös klinik och inte en random snubbe på nätet?

Vänligen upplys mig. Jag befinner mig i ett vägskäl.

15 reaktioner på ”Yoni massage – en lustfylld hägring

 1. Vilken svår fråga du ställer. Jag har aldrig tänkt på detta.

  Jag tycker nog inte att det räknas som otrohet men jag skulle inte vilja att min sambo gjorde det. Däremot låter det diskret som att träffa en riktigt proffsig eskort ungefär 😉

  Gilla

 2. Om GH inte kan ge dig det du behöver och det gör dig olycklig så ska du antingen prova detta även om det bara visar sig vara en kul upplevelse och inget mer eller så lämnar du torrisen.

  Själviskt sett så vill jag förstås att du ger det en chans för att sedan skriva om det…

  Gilla

 3. Intimmassage är krångligt. Vart går gränsen? Är det okej att massera med händer? Tunga? Könsorgan?

  Jag vet inte svaret men frågorna känns relevanta.
  Jag vet inte heller om det vore omoraliskt av dig att göra det. Tyvärr.

  Gilla

 4. Jag tror att du ska byta ut din frågeställning mot;
  -Skulle du må bra av det?
  -Hur skulle det påverka ditt förhållande till GH om du nämnde det?
  -Hur skulle det påverka ditt förhållande till GH om du inte nämnde det?

  Vilket svar ger ekvationen? (och skriv gärna ett inlägg om det när du varit där) ;).

  /J

  Gilla

 5. Om jag trodde att han planerar att bete sig som världens tråkigaste sexmänniska hade jag befunnit mig på andra sidan jordklotet nu. Hoppet lever, du vet.

  Blir det av så kommer det garanterat upp här!

  Gilla

 6. – Ja, upplevelsen definitivt. Den sexuella biten kan jag inte svara på (än…)
  – Jag skulle vara jätteglad fram till hans MEGANEJ.
  – Svårt att säga om jag skulle ha dåligt samvete… Problemet här är att jag är skitdålig på att ljuga.

  Svaret är ett stort, tydligt VET INTE.

  Men uppskattar att du benade i det!

  Gilla

 7. Jag har arbetat mycket i Indien och upplevt det på plats, så att säga, och en sak är säker….Det är den ultimata sexuella upplevelsen.
  Ok..Inte yoni massage i mitt fall eftersom jag är man =)
  Jag fick även förmånen att praktisera yoni massage ett antal gånger.

  Gilla

 8. Spännande fråga det där. Jag som prodomina får ju ofta liknande frågor av mina kunder ang bdsm. Vart går gränsen för otrohet? Jag tror att man måste diskutera det med sin partner fast på en allmän nivå, så att ni vet vart gränsen går i just erat förhållande. Risken är ju att du får ett svar som innebär ett nej ang detta. Men då får du fundera på om du kan ha det på ditt samvete om du väljer att göra det ändå.
  Men jag tycker alla par borde prata igenom frågan om gränsen till otrohet. Denna gräns kan sen även förflytta sig med åren.
  Lycka till hur du än gör!
  /MK

  Gilla

 9. Hej MK!
  Kul att höra från dig 🙂

  Du har förstås helt rätt. Det handlar om kommunikation som så mycket annat. Det är jag som inte vågar, tror jag, och hoppas bloggen ska leda mig rätt istället.
  Om jag nu inte får för mig att göra det ändå…

  Tack för dina råd!

  Gilla

Kommentarer är stängda.