Han med den besvikna chefen

Jag har fått äran att agera arg chef sex gånger och här kommer en anekdot från en av dem.

Elias var ny. Det innebar att rollspel inte kunde påbörjas precis när vi sågs. Nackdelen var att det blev svårare att kliva snabbt in i rollen. Tänk er: ”jahaja, men då börjar vi väl då…” Med träning har det blivit enklare men de första gångerna var väldigt märkliga.

Enligt överenskommelse hade jag pennkjol, skjorta, pumps och uppsatt hår. Det enda som saknades för att bli en klassisk porrfilm var glasögonen.

Han var riktigt stilig. Out of my league faktiskt. Jag var alldeles chockad. Han var trevlig också; inte en enda seriemördar-vibb.

Arga Chefs-Lisa gör entre.

”Vet du varför du är här?”
Efter ett allvarsamt samtal om hans oacceptabla agerande bad jag honom ställa sig upp. Han stod helt stilla medan jag gick ett varv runt honom för att syna honom ordentligt.

”Det vore synd att förlora en sådan villig medarbetare…”
Jag gjorde det tydligt att vårt möte inte var över och att han skulle bli tvungen att bevisa sitt påstådda engagemang. Han fick fortfarande stå där och min ton blev mer dämpad när jag berättade vad jag tyckte om hans bättre, fysiska drag; alltså de som inte innebar att sabba för företaget. Jag berörde honom försiktigt, lät naglarna gå över hans axlar. Kommenterade hur välbyggd han var.

”Kan du bevisa att du förtjänar att få stanna här?”
Han mumlade. Såg förvirrad och nästan rädd ut. Jag ställde mig framför honom och trots att min näsa endast nådde till den här vikingens haka sa jag iskallt att han skulle ta av sig sin tröja.
Jag log nöjt när han följde min order. Smekte honom och upprepade igen hur attraktiv han var. Men han var så jävla dålig på att svara mig ordentligt så jag tog ett fast grepp om hans haka och påminde honom om vem som bestämde och hur han skulle tilltala mig.

”Ja, Lisa.”
Han blev mer och mer följsam. Insåg att han var tvungen att lyda; delvis av rädsla för att förlora jobbet men också på grund av min auktoritet som var svår att ignorera. Det var knäpptyst i rummet bortsett från ljudet av mina klackar när jag fortsatte inspektera honom. Påpekade inte bara hans fördelar utan hånade även de som inte föll mig i smaken. Beordrade honom att klä av sig så han till slut stod helt naken och utlämnad med mig som kritisk åskådare.

”Elias, du är totalt värdelös men din kropp duger.”
Bakom hans tafatta försök att skyla sig märkte jag ett gigantiskt stånd.
”Men vännen, du verkar ju gilla det här” sa jag nedsättande och log. Han svarade inte. Darrade lite. Jag förstod att han var extremt tänd och oavsett ett rollspels karaktär är det förstås absolut viktigast att initiativtagaren faktiskt njuter av det han föreslagit och fantiserat om.
Med ett ben på bordet gav jag honom tydliga instruktioner om att gå ned på knä och slicka mig. Jag höll hårt i hans hår och bestraffade honom när han inte gjorde rätt. Under tiden fick han höra allt ifrån hur hans inkompetens äcklade mig till att jag skulle fortsätta utnyttja honom när jag så önskade i framtiden.

”Nu ska jag knulla dig och du ska hålla käften.”
Han fick snällt sitta i soffan medan jag använde hans kuk. Gav honom en komplimang för den till och med. Om han visade minsta tecken på att njuta påminde jag honom om att jag inte ville höra ett skit från honom. Hade han otur fick han vassa naglar i nacken eller hårda grepp som tillrättavisning.
Han fick inte röra mig utan min tillåtelse och var väl införstådd med att han inte fick komma.

❤❤❤ Fun fact!!!11!!
Vetenskapsmannen Lisa har genom Omfattande Sexuell Forskning™ kunnat pålysa att direktiv om att inte uppnå orgasm gör det ofantligt mycket svårare för objektet att undvika det.
❤❤❤

När jag märkte att han närmade sig pausade jag och spände blicken i honom.
”Jag blir väldigt, väldigt besviken om du kommer nu.”

Eftersom jag inte kommer hur som helst och heller inte fejkar så avslutade jag med att säga att jag tröttnat på hans kuk och att vi ska fortsätta nästa gång. Men eftersom han överlag varit så lydig gav jag honom tillåtelse att komma. Jag rörde mig långsamt och såg honom i ögonen. Det är så intensivt att sakta se min partner nå klimax. Medan han kom i mig kramade jag om honom, den här gången på ett ömt och kärleksfullt sätt. ”Duktig pojke, Elias” sa jag och log.

När jag har fått det hedersvärda uppdraget att dela andras fantasier på det här viset har det varit lika viktigt efteråt som innan att gå igenom upplevelsen noggrannt. Det gjorde vi och jag är övertygad om att mitt skådespel inte traumatiserade honom, vilket är ett plus.

Jag hoppas att Elias regelbundet blir förnedrad av någon puma i svarta pumps. Det förtjänar han.

5 reaktioner på ”Han med den besvikna chefen

  1. Det må låta som att jag är självgod men jag är glad och stolt över att fått hjälpa män att uppleva saker som de drömmer om men inte kunnat av olika anledningar.

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.