Pussar

Skulle jag vilja ha. Men oavsett så vill jag pussa väldigt många virtuellt (hej 90-talet!)

Städat, stalkat och självförhärligat ikväll. Gick igenom en massa mail och andra kanaler till kontakt.

Satan vad många smarta, trevliga och omtänksamma människor det finns som interagerar med mig! Ni allså! Det är sanslöst hur givande det är att dela med mig till er.

Som ni kanske redan vet så har jag alltid skrivit. Men den här bloggen, mina andra kontaktytor och Flashbacks E&P är något annat. Här får de som vill läsa om sådant jag inte kan prata om med någon annan. Mja, okej, valda delar kanske men i sin helhet skulle ingen få/vilja/kunna ta del av mitt liv, upplevelser och åsikter.

Det handlar delvis om bekräftelse (jag är ändå kvinna!) men främst är det för att min extremt cyniska bild av människor mildras lite. Alla är inte helt tappade idioter visar det sig.

Att någon känner sig träffad. Någon lärt sig något. Någon blivit kåt. En fråga, en önskan om råd, de som ger mig råd i sin tur. En och annan som håller med. Eller inte gör det.

Nya bekantskaper, sexarbetare, potentiella sexarbetare, kunder, jämställdister, kåtbockar, FB:are, nyfikna, sexuellt utsvultna, BDSM:are, charlataner och nybörjare.

Det som varit mest förvånande är att ni accepterar mig oavsett vad jag skriver om. Ni köper att det må vara kontroversiellt. Ena dagen om analsex, nästa om politik och en tredje om hur gnällig jag är. Ni tar mig fortfarande på allvar och låter inte min sexualitet eller bakgrund påverka er syn på mitt intellekt.

Hur som helst. Jag vill tacka er alla som hör av er. Ni får alltid svar (om ni inte är otrevliga eller feminister) så ni vet redan, men ändå. Fina, smarta och överlag bra människor är ni.

Och nej, jag är inte full. Halväcklig kinesmat och två Tsingtao, tålmodigt lyssnande på GH om hans datorhaveri och tre avsnitt av Crazy Ex-girlfriend på Netflix som låter som skit men är riktigt bra.

Det här inlägget saknar ödmjukhet mer än något annat jag skrivit, och det säger ganska mycket, men jag ville få det sagt.

Så, från en tillfälligt tjejig o-tjejig tjej: PUSS.

6 reaktioner på ”Pussar

 1. Tråkigt att du förväntar dig att människor ska ändra sin syn på dina åsikter för du har en väldigt uttryckt och i vissas ögon kanske kontroversiell syn på sex. Men det blir väl lätt så, speciellt för kvinnor.

  Jag uppskattar allt du skriver. Sex såväl som det mer allvarliga.

  /Ulf

  Gilla

 2. Ja, det är sjukt nu när du säger det… Det har liksom hängt sig på den punkten. Glädjande att människor (som du!) har visat att så inte behöver vara fallet.

  Tack!

  Gilla

Kommentarer är stängda.