Tänk om de visste

Jesus hitler vad varmt det är. Jag är övertygad om att min CPU kommer sprängas. Tyvärr måste man väl ändå gå ut.

Inget ont som inte har något gott med sig: träffade två helt gudomliga män idag. Den ena en snickare som vänligt lät mig passera när han stod med en planka (bräda? Hur var det nu?) vilandes på hans lagom vältränade armar. Blont, rufsigt hår. Snickarbyxor; herregud. Och så var den jäveln trevlig.
Lisas hjärna: han är nog en öm älskare. Säger inte så mycket. Håller om mig tryggt. Kanske inte så uthållig men det är okej. Ger massage och har otroligt varma men sträva händer.

Nästa var en bankman. Med humor! Tänka sig. Lång, välvärdad och i en riktigt, riktigt snygg kostym.
Lisas hjärna: den där mannen är kinky; sätter halva min garderob på det. Han är hårdhänt och bestämd. Kanske ställer han olämpliga frågor som han kräver svar på.

Helst skulle jag vilja ha båda två, gärna samtidigt, men kan nöja mig med en.
Tänk om de visste vilka scenarion de varit låtsas-med i.

En sak som dök upp, och som jag tänkt på tidigare, är hur det vore att ha en trekant med två bisexuella män. Jag vill inte se någon ass action dem emellan, faktiskt inte blow jobs heller. Tror jag i alla fall. Fråga igenom om tio år.
Men jag vill se dem kyssas. Att de inte har sex med mig medan de tycker att det hela är lite märkligt på grund av den andra, heterosexuella mannen. De kanske tittar på varandra under tiden och finner det faktum att de är där samtidigt sexigt.

Jag vet att det finns massvis med heteros som gillar MMF men det är inte riktigt samma sak. De går igång på situationen men inte på varandra.

Ja, det var då ännu en inblick i mitt sexbesatta sinne.

Bjuder även på:

❤ Dagens tips!!!11!!
Genom Omfattande Sexuell Forskning™ är det bevisat att ett blow job förenklas avsevärt om givaren tar kuken djupt (i halsen förslagsvis) i inledningen. Det gör att saliv av den mer lubricerande sorten framträder vilket även bidrar till ökad njutning. 

Dags att förbereda för GHs ankomst. Alltså plocka upp kläder från golvet och tömma diskmaskinen. Ni vet, sådant jag inte gjort på hela veckan.
Om det står sig väl så blir det annat också, kanske enligt dagens sms-konversation som jag började såhär:
– You can get all your frustrations out Friday night. Sexually as well.
– Why thank you kind madame (TRÅKMÅNS!)
– It’s a standing invitation.
– No best before date? (Det är det ”standing” står för!)
– What do you think?

Inget svar. Han fattade nog det inte behövdes.