Hur tillfället förändrar upplevelsen

En morgon vaknade jag av en varm GHs andedräkt i min nacke. Hans arm gled in under min nacke, den andra på min höft. Han drog mig närmare honom och trängde direkt in i mig. Jag hann knappt dra ett andetag och strax därefter kom han i mig.

Vansinnigt hett.
Fast forward augusti 2016.
Jag gick till sängs sent, som jag börjat göra sedan han blivit en bitch. Orkar inte med att ligga bredvid honom utan att kunna kasta mig över honom och totalt slita honom i stycken. Han vaknade till och jag frågade tyst om jag fick ligga på hans bröst. Det brukar vara okej och det var det även denna gång.
Han förde min hand nedåt. Stenhård. Märkte ganska snabbt att det var som oftast; en one way street.
Det skulle vara annorlunda om han ibland visade intresse för min kropp men som det varit på sistone tröttnade jag fort. Jag gav upp och vände mig om. Han följde efter och gjorde precis som ovan. Det var förstås välkommet men på något sätt kändes det fel eftersom jag hade visat min ovilja i och med HANS ovilja för att ens röra mig.

❤ Dagens ord!!!1!1!
Genom Omfattande Sexuell Forskning™ vet vi att det finns ett ord, äckligt eller ej, som beskriver ovanstående: cum bucket.

Ja, det är sant. Jag kände mig utnyttjad! Inte handlingen i sig utan på grund av omständigheterna.
Så igår tog jag upp vårt sexliv men nämnde inte hans märkliga beteende kvällen innan. Han sa direkt att han ångrade det som hänt under natten. Och jag berättade att det inte var händelsen i sig utan hans konstiga motstånd att ta på mig.

Håll i er, gott folk: han föreslog att vi skulle sluta ha sex helt och hållet ”för att jag inte ska skapa förväntningar som han inte kan leva upp till”. What. The. Fuck.

Nu har klockorna stannat och biskopar gått i celibat. Vad fan hände?

Jag är förstås så smart att jag frågar om jag då får ligga med andra varpå han säger:
”No.”
”Why? You keep saying you don’t care so what’s the problem?”
”I don’t want you to bring in germs from other guys.”
”So it’s not because you’d be jealous?”
”No.”

Nä, okej. Du är inte svartsjuk? För det är jag. Men då vet jag. Inget sex ALLS.

Boom! Så går livet under.

12 reaktioner på ”Hur tillfället förändrar upplevelsen

 1. Du har rätt i sak, Ulf, men det är komplicerat. GH gör som han gör och det är som det är. Man skulle kunna tro att jag varit otrogen men så är inte fallet.

  Jag återkommer 🙂

  Gilla

 2. Nu har jag läst ditt inlägg flera gånger och måste säga det: han behandlar dig inte väl. Jag vet vilken underbar person och sexgudinna du är. Det är INTE OK. Du måste ta dig ur det här förhållandet eller lösa problemet. Du kan inte leva såhär. Det är tydligt för någon som träffat dig eller läst din blogg…
  Vad ska du göra för situationen är ohållbar?

  Selenis

  Gilla

 3. Jag vet. Men jag älskar honom. Självklart kan jag inte leva utan sex men förhoppningen är att hans störda beteende förändras.

  Håller er uppdaterade!

  Gilla

 4. Sådär agerar män som inte är intresserade av kvinnan. Han vill egentligen vara singel. Han vill inte ta i dig för han gillar dig inte men han vill knulla dig på det sättet han vill för att han behöver utlösning.

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.