Han som fick oväntat besök

Jag fick en förfrågan om hårt men i övrigt ganska menlöst sex. Det här är nog den typen av träff jag gillar minst. Crazy ass rollspel med örfilar och rim jobs eller, i andra änden av spekrat, mysiga GFEs är mina grejer. ”Hej, ska vi knulla efter vi snällt hälsat på varandra?” är ganska tråkigt. Men det är ju pengar det med och så länge kunden inte ger mig seriemördar-vibben så kan jag låtsas som att hans kuk är allt jag någonsin behövt.

Han hade önskat stay-ups som jag tycker är enormt osexigt men för 6000 kronor kan jag rulla på mig dessa gladpack med kliande spets som jag grävt fram ur garderobens mörkaste vinklar. Hittade i samma veva ett par trosor med Snobbenmotiv som jag hade i högstadiet. Så aktuell var alltså den mytomspunna lådan.

Platsen var märklig. En av de konstigaste jag varit med om faktiskt. Vi går över en stor gräsmätta mot en myndighetsbyggnad. Han bodde tydligen där under sina besök till Stockholm. Äntligen något spännande med det här träffen!

Som vanligt med dessa anläggningar var det kalt och ganska fult. Samtliga möbler var i björk och golvet kläddes i en pastellfärgad linoleummatta. Han visar in mig i ett av korridorens många rum. Det såg inte ut att vara avsett för boende men det stod en säng i rummet åtminstone.

Commence tråkigt sex. I stay-ups. Men så plötsligt sätter någon nyckeln i dörren. Ni vet när man ”blir tagen på sängen” och tittar panikslaget på varandra? Nu var vi visserligen inte på sängen utan på golvet så i brist på ett täcke att skyla mig med rafsade jag ihop mina kläder som jag krampaktigt höll framför mig. Där står en herre, sannolikt ännu mer förvånad än jag. Vår ögonkontakt kändes som ett ljusår. Min dejt skuffar ut överraskningsmomentet och de pratar utanför. Jag börjar klä på mig (sans stay-ups) när min kund kommer tillbaka och stänger dörren efter sig.
”Äsch, det är bara han jag delar rum med” säger karln. Sedan sa han att vi skulle återgå till våra sysslor.

Jag ville ha spänning och det var vad jag fick. Tyvärr kände jag mig bara utskämd och överrumplad och hade ingen lust med någonting alls förutom att åka hem och duscha av mig skammen.

Om du ska köpa sex så är det din jävla skyldighet att se till att ingen annan klampar rakt in. Får fortfarande plocka fram skämskudden när jag tänker på det här.