Det här med förbud…

Nu börjar jag undra om inte GH är den galna i det här huset.

Kanske mitt ofrivilliga avstånd triggade honom?

I alla fall gick det från ”lika bra att vi slutar ha sex” till följande:

En sovmorgon av sällan tidigare skådat slag. Ni vet; svalt rum, varmt täcke, småprat om nästa konsert, MASSOR med mys. Plötsligt nafsande i öronen (min gud), kyssar i nacken och smek överallt. Han visade genuint intresse för min mus (TJOHO!) Nu var det en jävla otur att jag med sexförbudet färskt i minnet inte ansträngt mig med intimrakning men det är fan hans eget fel.

Han var extremt aktiv. Totalt med och inte slöaktigt självisk. Den mannen vet hur man rent av sätter på en dam. Nästan att minnet suddats ut för att jag helt tappade kontakt med verkligheten. Som det alltid var förut.

Som GHs number one fan girl måste jag beskriva hur attraktiv han är. Det finns ingenting jag skulle önska var annorlunda. Normalt är det ju något som irriterar men han låter, känns, smakar perfekt. Han är så het att jag tappar andan och ibland inte kan se honom i ögonen när vi har sex för att jag blir snudd på galen av åtrå.
Däremot skulle jag vilja banka vett i honom men det är en annan femma.

Så, nu fick jag det ur systemet (igen).

Därefter blogg/internet/mail/Flashback-horade jag på sängkanten eftersom jag hatar hans soffa och inte kan skriva i den loppsäcken varpå han kommer in och undrar om jag vill bevittna en utmaning. Queue tonårsbeteende och det manliga behovet att rikta all uppmärksamhet mot kuken:
”Let’s see if I can think myself hard.” JA TACK! Det är ett fint söndagsnöje om än småvrickat.
Jag tyckte det hela var mycket underhållande. Inget snuskprat eller beröring tillåten; då blir han diskvalificerad. Så jag sitter där och vi bara ser varandra i ögonen. Jag frågade vad han tänkte på och fick ”I’m just looking at you” till svar. För att göra det lite svårare drog jag dåliga skämt. Men: det funkade ändå! Förstås.

Tillfället, som vi känner till, ska alltid tas i akt. Jag tog honom väldigt försiktigt i munnen. Massor med tunga men ytterst lite tryck. Mer hanns det inte med. Men när han skulle gå så vände han sig om, tog ett fast grepp om mitt huvud (bakifrån, vilket är lite annorlunda) och munknullade mig snabbt. Och iväg vi vandrade till en invigning som normala, vuxna människor utan det sedvanliga dramat som är GH och Lisa.

På kvällen visste jag inte riktigt vart jag hade honom. Tills jag gav det en chans och det visade sig att han var precis där jag ville ha honom. ”Äta någons ansikte” (förlåt), gnida mig mot hans starka lår, ta av min våthet och använda det som glidmedel när jag smekte hans kuk och allt annat jag kunde nå. Lät honom smaka mina fingrar. Med risk för att uppfinna ännu ett tvivelaktigt uttryck så vill jag kalla det en ”all inclusive oral experience”. Rim job (han fullkomligt älskar det så jag kallar honom ”bum bandit”). Och en upprepning: hur intensiv hans blick är när jag grenslar hans ansikte. Växla mellan att krampaktigt hålla i mig i sängramen, svära/berömma/kippa efter andan, se honom i ögonen och vända mig om för att se honom leka med sig själv. Charmören Lisa precis vid orgasm: ”fuck off”. Ja, det är helt sant.

Efter en sådan här upplevelse blir mitt huvud helt tomt. Allt övertänkande som normalt huserar där bara försvinner. Det är som att någon kommit med en högtryckstvätt och blåst mig ren.
Det är inte bara ett fysiskt behov som mättas utan en mental stimulans som jag bara får av mina tre huvudintressen.

Nu har vi en kväll kvar innan nästa resa. Jag skulle vilja ha honom bakom mig mot köksbänken eller möjligtvis en light version av rape play på golvet med en arm runt halsen och den andra över min mun. Fast motsträviga män måste hanteras varsamt…

2 reaktioner på ”Det här med förbud…

Kommentarer inaktiverade.