En nyhet och agenturer

Missledande rubrik igen. Det är ingen nyhet egentligen men det är definitivt något ni inte visste om mig.

Min karriär som sexarbetare började i Sverige men inom kort flyttade jag utomlands på grund av ett högst intressant jobberbjudande. Alltså inte relaterat till sex. Men okej, jag ”råkade” ligga med CFOn. Det är en annan historia.

Jag berättade faktiskt aldrig detta för mina kunder i Sverige efter hemkomsten. Det fanns flera anledningar till det:

– Risken fanns att kunder kunde tro att jag inte var svensk. Att vara just helsvensk är en fördel i branschen.
– Förväntan om könssjukdomar är större.
– Det finns en väldigt stor nyfikenhet kring att sälja sex utomlands bland min målgrupp. Jag hade fått prata om det i evigheter.

Ganska övertygande argument, eller hur?

Från början hade jag inte planerat att fortsätta min då kortvariga sysselsättning utomlands. Men på grund av min jakt efter Omfattande Sexuell Forskning™ tröttnade jag snabbt och bestämde mig för att utvidga mitt socialliv.

Jag jobbade hos en agentur, vi hade en överrenskommelse där jag valde bland intresserade klienter de hade kontakt med medan jag kunde ta kunder på mitt håll. Det var inte vad de egentligen ville – de föredrog att helt styra mitt schema men som heltidsarbetande var jag inte särskilt böjlig. De fick alltså antingen låta mig bestämma kund och tid eller inte anlita mig som eskort överhuvudtaget. Nyttan för mig låg i att få redan bakgrundskollade kunder, en viss form av säkerhet och en större kundbas.

Nackdelarna övervägde dock. Kunderna från agenturen var ofta lata, rika playboys utan vidare intressanta personligheter. Jag kände mig begränsad till exakta tjänster och prislistor där jag inte fick göra några tillägg hur som helst. De ringde mig efteråt och hade träffen dragit över tiden ville de ha ersättning för den trots att jag själv inte begärt det från mannen. Efter en dejt frågade de kunden om feedback och nämnde han då något som han inte gjort upp på förhand med agenturen krävde de extra ersättning för denna.
Deras inställning var: om jag inte jobbade så tog jag kunder. Ledighet var otänkbart. Vi blev ofta osams om allt ovanstående.

Mitt ställningstagande är att jag äger min egna sexualitet och erbjudandet av denna. En kund må önska vissa inslag men om vi får för oss testa deep throat eller analsex så kommer jag inte be om extra pengar för det. Allt är mitt val och min tid kostar. Det som ingår är en garanti och eventuella ”överraskningar” bjuder jag på eftersom jag vill, precis som de tjänster som redan ingår.

Hade jag velat ha en hetsig pojkvän som kontrollerade min tid och umgänge hade jag skaffat det utan att ha gett honom en ansenlig procent av min taxa.

Efter jag bekantat mig med marknaden och skaffat några stammisar bestämde jag mig för att dumpa den griniga pojkvännen. Det enda villkor de kunde framtvinga var att jag inte fick använda mig av de bilder deras studio tagit.

Det rullade på. Självständigheten var definitivt att föredra och det fortsatte den göra. Om jag skulle börja igen, även nu utanför Sverige, skulle jag inte söka mig till en agentur igen.

Kunderna då.
Svenska män må överlag vara mesiga med ni är väldigt respektfulla och mysiga. Om man väljer RÄTT svenska kunder alltså! Svenskar försöker inte pruta, luras eller stjäla. Ni har aldrig behandlat mig som någon känslolös knulldocka utan behandlat mig som en intellektuell, stark kvinna, även när jag var 22 (känns som igår när jag hade min första kund – det var SEX ÅR sedan!)

Genom agenturen träffade jag mer män från olika kulturer än jag kanske valt själv. De var förstås minst lika charmiga som lokalbefolkningen (eller svenskar för den delen). De lokala var trevliga och generellt över snittet i utseende, personlighet och sex”kunskap” än hemlandets.

Det som skilde sig mest var att de tog ett större avstånd till mig, trots att deras köp inte var olagligt. Det låg liksom en viss konstig dimma över rummet med dem. För dem var jag bara Lisa och det fanns ingen riktig människa bakom henne. De var artiga men inte intresserade av mig som person.

Och det är okej! Missförstå mig inte. Men i Sverige knöt jag band med vissa kunder på ett verkligt, personligt plan. Vi var som vänner från ett tidigare liv eller osäkra men nyfikna kompanjoner.
Där jag bodde hade vi kul och trivdes ihop men båda höll det avskilt till 100%

Där hände det inte heller så mycket galet. Det var GFE eller rena sexträffar med kanske någon annorlunda dejt då och då som gällde. Får luska i minnet efter ett framtida ”han som”-inlägg.

Som svensk, blond (jätte”äkta” förstås!) tjej fick jag en hel del uppmärksamhet. Men de riktigt bra kunderna fick jag efter första träffen där jag fick bevisa det innanför mitt yttre. Det var kul, nyttigt och jävligt fina pengar. De dricksade nämligen och de allra flesta var stenrika. De där charmiga medelklassmännen köpte inte sex tydligen. Inte av mig i alla fall, men det gjorde de i Sverige och det var därför jag fick mycket mer spännande möten där.

Säga vad man vill om er svenska män men ni vet hur man behandlar en hora!

(Den meningen låter så fel men är så rätt! Skitsamma. Kram på er.)