Att svälja

För det första vill jag uttrycka mitt missnöje med ordet sperma. Det har samma dåliga klang som könsorgan (ryser!) Det engelska ”cum” är mycket trevligare men nu får det gå.

En aktivitet jag finner enormt sexig är att ta satsen (aha, ett snäppet bättre ord!) i munnen och sedan kyssa min partner våldsamt. Jag behöver inte behålla hela kalaset innan kyssen men åtminstone vara ”nysvald”. Det är konstigt nog inte GHs grej. Alls. När jag förhoppningsfullt försökt har jag mötts av övertygande motstånd. Kanske ett ”ew” slipper ut.

Grejen med det är att känns som att jag får dela med mig. Plus att hångla sönder varandra efter orgasm, oavsett muninnehåll eller position, är underbart.

Å andra sidan vet jag av erfarenhet att vissa gillar det. En del har rent av insisterat på att jag inte svalt innan kyssen. Och några till och med tänder på att ta en annan mans sperma i munnen (whaaat?)

Män är till synes besatta av att vi ska svälja. Det är nästan den viktigaste aspekten av oralsex. Grabbar med varandra: ”höhö, sväljer hon?” Inte ”hur var hennes sugteknik?”

Min högst Omfattande Sexuella Forskning™ påvisar att det i huvudsak grundar sig i det biologiska kravet att kvinnan mottar mannens sperma. Och att det kanske utvidgats till att även inkludera oralsex. Ungefär: oavsett hur den tas emot så triggas mäns ”ta min säd så jag får befrukta dig”-behov.
Det är ju inte så konstigt.

Baserat på det antagandet tror jag också att det ligger en njutning i att kvinnan underkastar sig mannen genom att ta emot hans sats och förtära den. Inte heller så konstigt.

Sedan må sperma kanske inte smaka jordgubbar men för mig finns det också en njutning i att just ”underkasta” mig på det sättet även om det inte känns som undergivenhet. Jag skulle inte kunna dricka ett glas med det. Aldrig. Inte ens GHs efter-ananas-sats. Tanken är faktiskt motbjudande. Jag vet inte exakt varför eftersom jag gladeligen sväljer. Men det behöver liksom komma direkt från källan.

Jag tänker återkomma till kroppsvätskor som också är ett fruktansvärt ord. Men oftast trevligt i sig!