Våtrekord – beröring förbjuden

När jag slog personligt rekord i att bli våt stod jag ovanför min halltrappa med GH en centimeter ifrån mig. Han kom hem och blev direkt stoppad.
– Stand still. Absolutely no touching.

Som vanligt lydde han utan motfrågor. Efter en kort stund av att bara titta på varandra gick jag fram precis så mina bröst snuddade hans. Försiktigt doftade jag hans halsgrop. Finns ingen bättre. Jag rörde mig sakta uppåt tills mina läppar var precis vid hans öra.
– When I decide so I want you to carefully touch my pussy.

Mina varma andetag visste jag gjorde honom galen.

Han var helt påklädd (i kostym! YAY!) och fortfarande med resväsken bredvid sig. En tung, nästan darrande utandning fick jag till svar. Bangade själv ur och beslutade att kyssar var okej. Men inga händer.

Sådär stod vi; ingen aning om hur länge. Han berättade vad han ville göra med mig så det blev ett slags verbalt förspel blandat med desperata kyssar. Fullständigt elektriskt.

När han väl fick röra mig lät han handen glida uppför mitt lår. Halvvägs märkte han av mitt rekord.
Han skrattade faktiskt till av överraskningen. Nu har jag som bekant en angenäm förmåga att bli våt och blev det även med varenda kund jag haft, tro det eller ej, men det här var något extra.

Utan att gå djupare (ha!) in på resten av kvällen så vill jag rekommendera er att prova detta.
Ta närmsta partner (frivillig sådan att föredra), stoppa människan mitt i steg och förklara reglerna. Återkom gärna med resultat.