MUSkulatur

För ovanlighetens skull är jag nöjd med rubriken! Självbelåten till och med.

Jag insåg tidigt hur viktigt det är att träna bäckenmusklerna. Sedan sena tonåren har jag gjort det till en vana att göra det dagligen. Så fort jag tänker på min mus (som är ofta) tränar jag. Jag tränar faktiskt den mer än någon annan del av kroppen. Förutom hjärnan kanske.

Håller man musklerna i trim kan man anses som trång livet ut.

Jag tycker ”trång fitta” bland sexsäljares annonser inte bara är motbjudande och billigt utan sannolikt även en lögn. Människor går sällan runt och bara är trånga hur som helst. Har du stark fitta? Okej. Har några kunder sagt att du är trång? Bitch, please. Det är som när jag utövar mina kuk-knep.

Att vara medveten om sina musmuskler är a och o.

Jag fokuserar i huvudsak på rena knip. På tåget, när jag bloggar, medan tråkiga människor pratar med mig. Sedan finns en variant när det blir lite tråkigt: åka hiss. Då börjar man i botten, tar en våning i taget och sedan ned igen. Etapper, helt enkelt.

För de kvinnor som fött barn eller har problem på något sätt finns det såkallade kegel balls. Som en sex aficionado provade jag dessa och insåg snart att de inte var avsedda för mig. Poängen är att man ska föra in två sammanhängande kulor och hålla kvar dem. Jag lyckades trycka in skiten men fick knappt ut dem.

BORTSKÄNKES: kegelkulor av högsta kvalitet. Endast använda en gång.

Fittövningar är även kritiska för de som inte fått barn då de kan motverka inkontinens. Så vi slipper Tena Lady, ni vet.

Ett roligt test är att låta honom hålla kuken helt stilla. Håll honom så hårt som du brukar och slappna sedan av. Kul att se skillnaden.
En annat fint projekt är att spänna, slappna av, spänna. Det blir som en jävla berg-och-dalbana. Njut av att se hans reaktion.

Så. För att avsluta vill jag nämna att fittkomplimanger är precis lika uppskattade som kuk-dito.
En av mina favoriter var med GH (förstås) när han slickade mig och hade två fingrar i min mus:

– How does it feel? frågade jag då jag är genuint intresserad av mitt inre (och kåt som fan, må tilläggas)
– Amazing. But I wonder how the hell I can fit my cock in there.

TACK! Tack som fan! Han berömde mig lika mycket som hans egen kuk. Vilken kung han är.

En reaktion på ”MUSkulatur

Kommentarer inaktiverade.