FML

Hej och välkomna till ännu ett avsnitt av ”Lisa får en nära döden-upplevelse när hon inte får knulla”!

I förra programmet såg vi att hon fick en försäkring om att det vankades samlag.

Argh, jobbigt att skriva så där.

Jag tänkte på det hela dagen. Trodde, hoppades mot alla odds. Efter en dusch stod jag framför GH och såg nog lite vilsen ut. Tankarna rusade. Ska jag säga något? Kasta av mig min tunna kimono?
Men nä, jag stod bara där. Frågade om något ovidkommande. Han visste precis vad jag var ute efter.
Han sa att han skulle göra mig sällskap om fem minuter. Det har tidigare alltid inneburit sex. YAY!

Jag visste inte vad jag skulle göra så jag kollapsade på sängen. Blundade och mindes bland annat tidigare sessioner med analsex. Plus en massa annat som gjorde sig påmint. Jag gled ned mot sängkanten för att han skulle kunna gå ned på knä och komma åt allt. Hörde honom stänga datorn. Hjärtat slog fortare. Jag visste inte vad klockan var men det hade helt säkert gått mer än fem minuter.

Sedan kommer han in och lägger sig på sängen. Sa något jag inte brydde mig om. Jag satte mig upp när han tydligen inte planerade att ta mig över sängkanten. Varje gång han rörde sig drog jag efter andan för att jag hoppades att han skulle röra mig. Det blev inte så.

Jag vet att det låter som att jag bara väntar på att han ska initiera sex men det är endast för att jag mår skitdåligt när han avvisar mig. Det har ni läst om i andra inlägg. Han är fullt medveten om att jag är redo precis när som helst så det handlar om att han ska känna lust. Därför är jag avvaktande.

Egentligen tror jag att han ville men som en bortskämd, stolt snorunge förväntar han sig att jag ska göra något. Men risken att bli ratad övervägde.

Till slut gav jag upp. Jag kunde inte sitta där längre och vänta. En hand på ryggen? Inte ens det kunde han göra. Hade han bara lagt ett enda finger på mig hade jag fullständigt ätit upp honom.

Fy fan. Så hamnar jag här, skriver och är så ledsen och trött att jag vill gråta. Jag borde inte publicera detta. Det är inte det min blogg är menad för men nu får det bli såhär.

Ha. En komisk sak är att jag var tvungen att ta bort stolsdynan för att inte lämna fläckar för att jag är så våt. Det lär torka snart efter den här feta, jävla besvikelsen. Kanske torkar ut för alltid (nej, nu ska jag inte vara sån). Vårt sexliv hade blivit bättre men nu verkar allt det vara ogjort.
Jag vill bara skrika och kasta saker men det är bara att hålla käften och peppra er med skiten istället.

Nämen ”god”natt på er. Skicka gärna ett sexigt mail med en detaljerad anekdot från erat framgångsrika sexliv. Det ger mig hopp.

2 reaktioner på ”FML

 1. Lisa, det här är hjärtskärande att läsa.

  Jag vill tro att jag känner dig när vi sågs och du gav verkligen allt av hela din underbara personlighet. Mina minnen är av den glada, smarta och sensuella tjejen. Du visade förstås inte dina andra sidor, som den upprörda du visar här. Jag önskade faktiskt att du hade gjort men jag förstår varför. Det var inte ditt ”jobb”.

  Alla pervon, inklusive mig 😉 frustrerar sig över hur GH behandlar dig men den Lisa vissa träffat eller läst om är självklart mycket mer än en charmig nymfoman.

  Usch. Jag blir verkligen ledsen. Om det hjälper lite så vill jag säga att dina vackra ögon, ditt leende, din vassa humor, diskussionerna om allt mellan himmel och jord, din underbara kropp och förstås dina omatchade färdigheter i sex är något jag saknar varje dag. När du skulle komma längtade jag och när du gick saknade jag ändå tills vi sågs igen.

  Nu när du är såhär öppen får du det tillbaka 🙂

  Kram x3000

  /Alex

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.