GH: Captain Obvious

För typ en halvtimme sedan fick jag en kram. Började direkt andas tyngre, lät händerna gå på grönbete. Han hade en av mina favoritskjortor och jeans som jag brukar behöva gissa om han har stånd i. Stubb som var sträv mot min tinning. Doftade hans hals. Här skulle jag skriva att jag blev våt men det var jag redan så det är redundant.
Fick en puss som jag direkt försökte vidareutveckla men lyckades inte.

Så säger han:
”Come on, that’s not what this was supposed to be. You come across desperate.”

Behöver jag upprepa eftersom det låter helt ofattbart?

You appear desperate.

Desperate.

NÄHÄ??!!1!?! Det är det bästa exemplet på Captain Obvious jag hört!

Nu sitter jag här som ett cp medan han duschar och funderar på om han har några planer för mig. Desperat är inte ens förnamnet. Kusin med Sorglig. Farmor till Tragisk.
Men ni, min hejarklack, väntar förstås med spänning att få höra om jag fått kuk.

Ni är fina ni. Och jag vet att jag har ett litet harem av vikingar redo där hemma ifall jag skulle behöva er. Tro inte att jag inte tänker på det.