Ropa hej med mera

Jag har många inlägg som bara väntar på att korrläsas och publiceras. Så ni vet. Håll i kuken.

En kort notis om att jag för närvarande är extremt hoppfull vilket förstås brukar göra besvikelser hundra gånger värre. Jag lär mig aldrig.

GH ringde och väckte mig. Han påpekade att jag lät sexig.
”Mmmm (föreställ er en grinig tonåring) that’s because I’m tired. And crazy horny.”
Sedan gnällde jag på löftet i söndags som aldrig materaliserades. Lät som en ouppfostrad unge vid lösgodiset men han verkade inte berörd. Han sa igen att jag lät sexig och så hans signature move: vad han ska göra med mig när han kommer hem. Krav på att inte röra mig själv till dess.
Tydligen sexiga Lisa: ”yeah yeah I just want you to fuck me”. Tålamodet är slut.

Nu ska jag undvika att tänka på hans kuk. Och lår och armar. Och mun. Hur han ser ut när han knullar mig. Jag ska ned till Kensington och spela Pokemon go istället.