Han som lagade mat

Det här kunden framstod som väldigt trevlig, vältalig och respektfull vilket var exakt typen jag ville träffa. Så än så länge visade han inga avvikande tendenser.

Och vår träff var inte dålig på något sätt, mer rolig och annorlunda. I stil med när jag dammsög en lägenhet och blev recenserad under sex.

Han ville laga mat till mig. Trevligt! En sådan dejt var definitivt en av favoriterna. Vin, mat, konversationer och sex, allt i en privat setting. Han frågade om preferenser, allergier, vegetarianism. Jag äter allt, är inte allergisk och ABSOLUT inte vegetarian.

Jag visste att han ville att det skulle vara avslappnat även gällande utseende. Jeans och gympaskor, enbart lite mascara och håret uppsatt i någon slags slarvig röra. Han var väldigt uppskattande.

Han bad mig slå mig ned vid köksön i hans fantastiska kök i villan som låg i en av Stockholms idylliska, södra förorter. Jag fick välja vin; jag älskar vin men kan inget om dem – det ultimata är när någon kan rekommendera mig ett. Tyvärr kan jag inte låtsas förstå det heller så när han ingående beskrev tre olika sa jag bara ”bestäm du, jag vet inte vad jag gör”. Tror att ärligheten och leveranses mottogs väl. Köket och vinkunskapen vittnade om att det här skulle bli något extra.

Mina erbjudanden om assistans nekades vänligt men bestämt. Så vi svamlade glatt på.

Efter att jag blivit serverad ett glas vin av ypperlig kvalitet satte han igång med maten. Han var värre på att hacka lök än min femårige systerson. Så kan det ju vara. Han la löken i en kastrull med kokande vatten.
Jag frågade vad han lagade. Moules Mariniere sa han. Okeeej…
Han la i morötter skurna i stora cirklar. Och hela vitlöksklyftor. Sådär fortsatte det, det blev märkligare och märkligare. Jag började undra om han visste vad han höll med. Eller om han skojade för att testa mig?

Jag är inte känd för att vara tålmodig. Hade han inte betalat för mig hade jag skuffat bort honom och gjort om; gjort rätt. Jag smög upp bakom honom och tog mig in under hans skjorta. Han var varm och lagom hårig. Dessvärre nådde jag inte upp till hans nacke men uppmärksamheten fick honom att vända sig om. Otroligt bra kyssare. En fast hand om min hals och den andra strikt om min midja.
Wow.

Han drog oss runt och lyfte upp mig på bänken. Vi fortsatte kyssas med hans tydliga stånd mellan mina ben. Jag hoppades innerligt att han skulle glömma bort katastrofen som lurade på spisen knappt en meter ifrån oss. Det doftade dålig buljong. Jag började fumla med hans jeans när han försiktigt flyttade min hand.
– Jag bjöd dig på middag; det ska jag göra också, sa han och log. Vackra kvinnor som du förtjänar en riktig dejt.
Men åååh, jag vill inte ha ditt morotsvatten, jag vill knulla.

Jag slog mig ned vid matbordet. Kåt och lite orolig, men ännu ett glas vin hjälpte en aning. Han la i musslorna och tiden gick. Han var trevlig och hans jobb fängslande. Ibland sneglade jag mot kastrullen och fnulade på hur länge han tänkt låta de koka. Eftersom att titta på klockan är en big no-no i min roll så kunde jag bara gissa men det var länge.

Ni kan kanske föreställa er hur maten var. Alla ursäkter som ”jag har redan ätit” eller ”jag är inte hungrig” var omöjliga då jag blivit bjuden på middag och då äter man inte precis innan samt jag vid ankomst sagt att jag var hungrig.
Han verkade inte ta notis om att grönsaksvattnet med överkokta musslor var hemskt.

Sexet å andra sidan. Vilken man. Efter middagen gick han ned på knä och slickade mig utan att yttra ett ord. Nästa gång vi sågs ville han ta med mig på restaurang. Halleluja!