Nya charmörer

Bloggen har börjat få lite mer uppmärksamhet. Den ökar stadigt i antalet besökare men det roligaste är att över 30% är återkommande! Hängivna fans med andra ord.

Många är dock inte fans. Eller så är de det i hemlighet men känner ändå något slags behov av att höra av sig. Ni har tidigare läst om fina ord jag mottagit.

Någonstans anar jag en desperation och/eller avundsjuka. Mycket är ju faktiskt om tråkigheter jag upplever men jag skriver också öppet om sex. Det verkar sticka i ögonen på vissa.

Jag borde inte bry mig men det gör jag. Personliga påhopp är inte kul eftersom de kan vara just personliga. När man lägger ut sitt liv offentligt så får hatet en grund; en ganska stabil plattform att skapa sig en åsikt på. Det är såhär: ett elakt mail kommer in, jag får skit rakt upp i ansiktet, svarar oftast inte om det inte öppnar för en innehållsfull debatt och sedan släpper jag det.

Det gör inget att ni som gör detta vet vad jag tycker och känner. Jag är en människa bakom en skärm precis som ni.

Som ni vet sedan tidigare är det största orosmomentet för dessa mina tidigare träffar med kunder, speciellt de som varit bra. Där uppmuntrar jag ju till prostitution. BDSM-inlägg är inte heller särskilt väl mottagna då jag inspirerar andra att prova liknande.

Vad och varför jag skriver det jag skriver samt vad som irriterar vissa:

– Träffarna är valda utefter intresse, jag vill inte skriva om det otaliga antal som var helt normala. Varken de som är bra eller mindre bra blir skrivna då det är spännande och lite annorlunda.

– Allt sex jag skriver om, som på senare blivit mer detaljerat och det håller de flesta av mina läsare med om med. Det utvecklar mitt skriftsspråk.

– Sextips med tillhörande inslag, ibland även gällande säkerhet kring dem.

– Min säljarguide som jag tror är den mest ingående i landet.

– Det lilla som går att läsa om mitt privatliv överlag handlar till viss del om terapi. Ni blir upprörda av GHs beteende.

– De sällsynta inläggen om sexpolitik.

Jag har under de senaste två veckorna fått mer hatmail än jag fått sedan bloggen startades.
Anstormningen kanske beror på länkar i hemliga grupper på Facebook eller liknande för jag ser inga avvikande länkar någon annanstans ifrån.

Tidigare var det endast tjuriga feminister som säkert bloggar om Allt åt alla. Men så damp det ned två intressanta mail: ett från en journalist och ett från en kvinnoförening som vill bjuda in till en föreläsning med efterföljande diskussion som sannolikt skulle sluta med att jag fick välta bord. En slags guerilla-otjänst där jag skulle representera det onda.

Annars var det som vanligt. Ett mail som stod ut lite var från en man.

Han skrev såhär:
Hej Lisa,

Tyvärr är jag inte en av dina fanboys men vill försöka hjälpa dig. Du verkar ha haft ett svårt liv som till syvende och sist tvingade in dig i prostitution. Någon som drev dig det till, kanske en man i din närhet? I varenda text ser jag dåligt hur egentligen mår. När du berättar om dina kunder så är det för att du behöver leva om dina trauman. Terapin här är inte vad du behöver utsn riktig hjälp. Jag kan tipsa om några organisationer som har stor erfarenhet av tjejer i din situation.
Om du vill prata så jag även ge dig mitt nummer.

Det här kanske var välmenat. Men det är text book ”kom så räddar vi dig!”
Och jag trodde att ringa okända män inte ingick i dessa organisationers MO.

Det har också kommit några andra guldkorn:

Fattar du inte hur äcklig du låter? Allt du gör är att knulla och göra gamla gubbar må bättre över att sätta på yngre tjejer! Du låter dom våldta dig och med dina sjuka erbjudanden får dom låtsas våldta medans de våltar dig! Fattar de inte att du lär upp dom och de går ut och våldtar andra?? Jag har blivit våldtagen PÅ RIKTIT och du verkar tro att det är okej!! Jag mår så jävla illa när du berättar att våldtäckt gör dig kåt! Ven fan blir det?? Fattar du inte att du förminskar dom som blivit våldatgna på riktigt. Jag krväer att du tar bort allt om våldtäkt helst hela bloggen också. Du verkar inte fatta hur äcklig du är!!

Det här var annorlunda och faktiskt ledsamt. Jag vill självklart inte förminska våldtäktsoffer, jag har aldrig haft för avsikt att uppröra någon alls. Men våldtäktsfantasier finns och kan absolut utlevas av människor med samma önskan. Jag har också inkluderat tips på hur man kan göra det säkert.
Varken jag eller någon annan kan styra innehållet på nätet och jag ser själv saker som upprör mig. Det är så det funkar. Jag kommer inte ta bort inläggen om rape play och framförallt inte bloggen.
Den här tjejen måste sluta läsa här helt enkelt.

Jag har också blivit kontaktad av en journalist på en stor tidning. Han ville göra ett reportage om sexköpare och vilka de är (kanske inspirerad av Purchase of Pleasure?). Han hade läst min blogg. ”Vad vill du veta om kunderna?” frågade jag. ”Ja, alltså, du hade några intressanta berättelser om kändisar, överläkare, rika män och de som hade eh.. annorlunda fetisher” Det låter vinklat tänkte jag och frågade om det fanns utrymme för mina åsikter om sexköpslagen, säkerhetsutmaningar för sexarbetare eller våra polisstyrkor som slösar på resurser på ”vanliga” sexköpare när de borde jaga människohandlare, men det var inte lika intressant. Länk till min säljarguide eller politiska inlägg uppskattades inte heller då han inte ville ”uppmuntra” folk.
Jag är alltså bara någon jävla slaskhink full av snaskigt skvaller. Dra åt fanders. Återkom när ni vill ge mig plats utan fokus på enskilda kunder. Ni har ju uppenbarligen läst om dem; det är vad jag är beredd att ge ut om dem. Glöm inte berätta vart texten och informationen kom ifrån.

Folk har grävt fram mina gamla bilder och skickat till mig med hotfulla kommentarer. Ett par mail har handlat om att mina läsare endast är perversa torskar som bara vill knulla mig. Att den är skriven bara för att få kunder (har den här personen ens läst mina inlägg? Jag gör i princip det motsatta!)
På två veckar har jag blivit kallad ”hora” i nedsättande ton sju gånger. En annan kommer leta upp min adress och berätta för alla vem jag är. Att jag bara är en attention whore. Lite mer om att jag är äcklig. En slampa. Att det är konstigt att någon vill vara med mig när jag är psykopat och knullat varenda äcklig gubbe i Stockholm. Ett svek mot kvinnor. Ett svek mot alla bra män. Infekterad med könssjukdomar. Förstörd fitta.

You name it!

3 reaktioner på ”Nya charmörer

 1. Haha.. hjälpa dig?!
  Vet inte hur du ser på ditt sexsäljande min för mig så klassar jag det som en kink. Jag tänder på att sälja sex. Precis som andra tänder på bröst, att bli avsugna eller nån av samma kön. Och än så länge vet jag inte nån som kunnat ”rädda” en bög…
  Stå på dig! Jag gillar att läsa om bägge delarna av Lisa…
  /MK

  Gilla

 2. Jag är övertygad om att det kan vara en del i ens sexualitet. Det som är ett av de största problemet är att sexsäljare- och köpare fortfarande får leva med ett enormt stigma. Homosexuella (och alla LBGXY) kan leva öppet i västvärlden. De lyfts fram och hejas på. Till och med porrstjärnor kan bli respekterade ”kändisar” och hyllas för sin öppenhet. Båda dessa grupper har självklart rätt att bli behandlade med respekt men ville använda dem som jämförelse.

  Stigmat gör att kampen blir enormt tung; många måste ”offra” sig för att den ska tas på allvar. Riskera sina eventuella barn, sin partner, sin släkt, sitt arbete, sina vänner och kanske även sina kunder då de blivit offentliga och därmed mindre diskreta.

  Så länge vi är anonyma är det svårt men vi får tuffa på så länge!

  De får gärna hjälpa mig. Finns massor att göra. Skicka pengar till exempel, det är alltid ett bra sätt att hjälpa 🙂

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.