Statusuppdatering 18/9

Skrev detta igår och funderade hårt och länge på om det var lämpligt att publicera… Situationen är svår att beskriva och det framstår kanske som lite obehagligt. Det viktiga här är att förstå att GH känner mig och skulle märka direkt om jag inte var med på noterna. Så se det som en annorlunda sexlek mellan två samtyckande vuxna. Även om det inte riktigt kan se ut som det.

______________

My. Fucking. God.

GH alltså.

I fredags var jag synnerligen otrevlig. En idiot. Fick ett utbrott över något som redan diskuterats och bestämts men crazy girlfriend-Lisa tyckte det var lämpligt att gå bananer över det ändå.
Jag är också extremt långsint, vilket är väldigt attraktivt (NOT!) och tjurade i minst en timme efter att GH sagt sammanhängande och logiska saker, alltså tvärtemot vad jag gjorde.

Jag satt och skrev i sängen för att undvika honom när han kom in, flyttade bestämt undan min dator och tryckte ned mig på sängen. Jag var fortfarande sur så jag protesterade i en sådan där väsande stil som jag är övertygad om alla kvinnor gör med jämna mellanrum. Hade det här varit någon annan än GH hade jag skrikit ”hjälp, våldtäkt!” men den jäveln känner mig för väl. Han öppnade min badrock, kysste min mage och bröst och sa att han var förbannad och inte orkade med min bullshit längre.
Jag förklarade att han var djävulen personifierad och annat i liknande stil vilket bara verkade göra honom mer målmedveten. Jag var faktiskt arg på riktigt men inte över hans nuvarande behandling.

Han kunde förstås inte bli lurad när han märkte att jag var våt. Han höll fast mig i vristerna och trängde in i mig med tillhörande intensiv ögonkontakt. Han stönade, slog mig över brösten och la ibland underarmen över min hals. Han sa en hel del nedvärderande saker som endast gjorde mig kåtare. Han ställde sig gränsle över mig och bad mig med munnen öppen ta emot när han kom. Jag var aningen mer beskedlig efter det.

Han var med noterna även igår kväll. Det är lite suddigt men var mycket trevligt.

Så. I torsdags: ”buhu jag är trött”, i fredags: straffknull och imorse: ovanligt kärleksfull. Att jag grät över vår situation överlag (det är inte bara sexet, hörrni) gjorde honom än mysigare. Nu är han borta i två veckor men jag har tipsats om en Womanizer (tack, snälla du!) så den är beställd. Återkommer med en grundlig recension.

Vi borde fan inte få gå lösa.