Hur man blir populär på jobbet

Det här är en helt och hållet sann historia även om slutat kan verka otroligt. Jag KAN faktiskt göra såhär dumma saker trots min i övrigt mogna och belevade fasad (hrm).

Vid ett par tillfällen har jag nämnt att jag har en viss ”erfarenhet” av att ligga med kollegor.
Det har också hänt att jag antingen 1, skickat ut fel signaler som lett till obekväma situationer på jobbet eller 2, faktiskt hamnat i säng med några av dem.
Endast vid ett tillfälle har det blivit allmänt känt så jag har haft tur slash varit skicklig. Det tillfället har jag skrivit ett långt inlägg om men är ännu inte helt säker på att jag ska publicera för att det är så pinsamt.

Saken är att jag egentligen vet att det inte är världens bästa idé som ni självklart håller med om. Men samtidigt är det ganska naturligt att man på en arbetsplats, som man spenderar en stor del av sin tid på, träffar någon man attraheras av. Att något sedan händer är väl den avgörande faktorn. Jag har inte alltid kunnat hålla händerna i styr.

När jag var i Alperna för några år sedan förfördes jag av en kollega (SLUTA MED DET, LISA!) Ännu skämmigare är att han gjorde det via sms när vi satt vid samma bord med både kollegor och kunder. Skämmigt, ja, men det var faktiskt sexigt och jag blir kåt när jag tänker på det än idag.
Snabba blickar, diskret textande, små leenden över svaren. Han skulle gå upp först och när jag efter en stund ursäktade mig smög jag mig fram i korridoren för att inte någon annan skulle se mig. När han öppnade slet han in mig och vi kastade oss över varandra. Mycket sexuell laddning som äntligen fick stillas.

Det får inte hända igen, sa jag. Men… Vi sågs på fyllan (då alla bra beslut tas) och morgonen efter vaknade jag upp i en jävla våningssäng i en etta på söder. Det är INTE sexigt att gå ned för en stege naken, för övrigt.  Nästa jobbresa hamnade vi i säng återigen. Bra mönster.

Till slut peakade det här kaoset: en kollega skriver till mig på Lync. Hon sa att hon ville berätta något om kollegan, Daniel. Att han hade ett förhållande med någon på jobbet. Åh nej, säg inte att det kommit ut, tänkte jag och skrev ”vi har inget förhållande, vi bara ligger med varandra”. Och touch down från henne: ”va, nej? Han och jag dejtar! Har NI sex???”
Ridå.

4 reaktioner på ”Hur man blir populär på jobbet

  1. Ja, jösses… Ibland talar jag innan jag tänker. Ville släcka en brand i förtid i tron att det handlade om oss.

    De är dock gifta idag, så så illa var det ju inte!

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.