Intellektuellt självmord

Känslosam realist/cyniker läser nyheter om Sverige = KABOOM!

GH säger ibland att jag borde sluta följa läget där för att bespara mig vad som i mitt fall faktiskt är mental tortyr. De flesta blir upprörda men några av oss får så mycket känslor att det är svårt att stå ut. Jag vill skrika och kasta saker (min normala reaktion på saker som är åt helvete) men får snällt ta del av den skit som sprids. Ibland vill jag böla.
Men om man bryr sig så kan man inte sluta. Inte jag i alla fall.

Det nedanstående skrev jag när Sanandaji bevisade att sexofredandena på sommarens festivaler utförts av icke-svenskar. Whoopi-fucking-do.
Jag valde att inte publicera det men dumheten tar inte slut, inget förändras, trots att det om och om igen dyker upp saker som visar på att allt vi gör är FEL och vi fortsätter göra FEL fast vi vet att det är FEL. Det är så vidrigt att jag får dåndimpen (det har ni inte hört på ett tag, va?)

Det här fick mig att vilja skära mig själv för att döva min tillfälliga psykiska ohälsa. Det måste läsas.

Och det här skrev jag tidigare:

Jag läste om Tino Sanandajis avslöjande som tyder på att jag och många andra haft rätt. Det var inte den stora grejen egentligen utan det är äntligen ett bevis på att polis, och med dem journalister, krönikörer, professionella tyckare, politiker och resten av etablissemanget, snackat en jävla massa dynga. Hur kunde de låta Nina Rung knyppla armband medan de visste att förövarna inte bryr sig ett skit om armband, säkerligen inte ens förstår språket de är skrivna på och att det inte hjälper att ”ha en dialog” med dem? De har svikit folket de ska beskydda, allt med regeringens och medias goda minne.

Att ha lämnat Sverige och tagit mina skattepengar med mig känns lite som ett svek det med. För även om de fördelas så in i helvete skevt så kanske jag lyckats betala någon pensionärs ägghalva eller en rullstolsramp någonstans. Tänk om ALLA skattebetalare lämnade landet?
Hade jag varit vit, heterosexuell man hade jag inte blinkat utan pekat finger åt hela skiten och stuckit. Om jag hade blivit beskylld för allt under solen trots att det är jag och andra som mig som betalar den största mängden pengar för att låta alla dessa idioter styra vårt land.
Jag älskar Sverige men jag fullkomligt avskyr hur det styrs och vad det har tillåtits bli.

Mitt land som en gång var ett alla andra såg upp till. När jag var stolt över att vara svensk; och inte möttes av hånskratt över hur illa vårt land sköts. Inte den rödaste av de röda här tycker att vi är humana och bra. De säger att vi måste hata oss själva för att göra som vi gör. Det land jag växte upp i finns inte längre. Jag gråter för DET landet. Det som mina släktingar byggde och jag åtnjöt. Det kastar man nu åt helvete och de flesta, framförallt i min generation, hejar glatt på spektaklet utan att för en sekund fundera på HUR vår uppväxt kunde förverkligas. Allt tas för givet och sedan ser man inte konsekvenserna för att vi levt i en trygg bubbla. Även när konsekvenserna står i farstun blundar vi, håller för öronen och säger ”lalalalalla jag kan inte höra dig!”
_______________

Sedan hakade jag upp mig på Almedalen. Såg om Belinda Olssons intervju med Jimmie Åkesson från förra året. Jag kan se den hundra gånger och inte tröttna. Plockar fram skämskudden och popcornen.
_______________

Läst Jämställdhetsfeministerns blogg. Underbar. Men sorglig då den trots sin satir är en representativ bild av verklighetens Sverige.

En höjdpunkt gällde #Killmiddag. Lyckligtvis inkluderas en guide i hur man arrangerar en #killmiddag. Den är oerhört detaljrik. Lite, förlåt, jag menar mycket, kommunist-dokument över det hela.

Om ni grabbar ska anordna en så bör ni ställa några frågor inom gruppnormens ramar, till exempel:

Har du blivit utsatt för så kallade genuspoliser som vill tvinga in dig i att du ska bete dig ”som en riktig man” utifrån deras egna förväntningar?

Vilka könsstrukturer finns i din familj?

Vilka patriarkala mönster ser jag hos mig själv?

Hur ser jag på cis-män och cis-kvinnor som norm?

_______________

Sverige fortsätter att överträffa sig självt! Är det en masspsykos som drabbat landet?

2 reaktioner på ”Intellektuellt självmord

Kommentarer är stängda.