GH och hans sexstress

FAN vad svår denna rubrik var.

Det har varit ett fåtal dagar utan att skriva och att inte vara ensam som jag normalt är har på något märkligt sätt tryckt ned min mojo. Och ni har förstås fått hålla i hästarna. Vet inte vad som är värst.

Vad jag vill berätta om nu är några fruktansvärt jobbiga situationer jag satt GH i på grund av mitt intresse för sex.

Som bakgrund kan jag säga att jag och GH har jobbat med ungefär samma grejer.

Efter ett förhållande tog jag det korkade beslutet att rebounda med en kille som en gemensam vän till GH visste om (dock var jag och GH inte bekanta då). På något sätt röjde han denna ”romans” för GH, efter att vi hade träffats, som då jobbade ihop med mitt snedsteg till sexpartner. Komiskt nog arbetade jag med honom kort därefter vilket av förklarliga skäl inte var så populärt hos GH. FAIL #1.

GH fick nära kontakt med en man på en mindre ort där jag tidigare bott. Han beskrev honom på ett sätt som jag direkt kände igen och jag säger hans namn. GH frågade förstås hur vi kände varandra. Som den skitdåliga lögnare/sanningsdöljare jag är så sa jag att vi hamnat i säng (eller golv i detta fall. Hrrm.) GH var inte kärvänlig med honom efter det. Förståeligt. FAIL #2.

GH visade en bild på en man, VD på ett företag som var kund hos GH. Han hade köpt sex av mig. Kunde inte hålla käften efter jag återigen nämnde honom vid namn och såg förvånad/överdrivet intresserad ut vilket fick GH att fråga hur jag visste vem det var. Sabbade GHs syn även på honom. FAIL #3.

En populär skådespelare har ”anlitat” mig. Han dök upp på tv en dag. GH nämnde att han var attraktiv varpå jag igen såg skyldig/fnissig ut. Erkände. FAIL #4.

Jag vet att det inte ser bra ut. Framförallt min oförmåga att hålla masken. Han känner mig så bra att han direkt ser när det är något konstigt. Jag kan inte låtsas inför honom som jag gör med kunder eller de flesta andra som Lisa inte vill/kan/borde visa sitt riktiga jag inför.

Jag förstår också att mitt dubbelliv ofta kan uppfattas som skadligt. Det är det inte i sig men det är klart att jag önskar att jag kunde slänga ut alla kort på bordet.
Det går inte förstås. GH har fått gå igenom de scenarier ovan. Tyvärr. Men de är en del av mitt förflutna som inte går att ta tillbaka. Och de har till viss del gjort mig till den jag är.

En reaktion på ”GH och hans sexstress

Kommentarer inaktiverade.