Min smak

Jag vet förstås hur jag smakar. Och jag påminns ofta om det i och med att jag sprider det omkring mig och sedan slickar i mig det i någon variant; framförallt från kuken. Det har jag absolut inget emot; det är snarare sexigt.

Däremot är smaken i sig konstig. Jag har slickat tjejer och aldrig tyckt det varit särskilt ”gott”. Det kan förstås bero på att jag inte är bisexuell utan bara jättesexuell. Jag tänder på det (som bland annat nämns här) men den där märkliga smaken… Nej.

Det är surt. Eller hur? Tycker ni grabbar att det faktiskt är gott eller är det mer ”okej, det är en biprodukt”?

Nu när jag tänker efter så har många sagt att de uppskattar min smak. Jag har inte analyserat sanningshalten i stunden men nu funderar jag på om det är likadant som när jag nöjt ”mmm”-at när jag fått suga i mig försatsen från en främmande gubbe. Side note (försökte hitta en svensk motsvarighet till side note för att minska min användning av engelska i bloggen och fick ”marginalanteckning”…): försatsen var en av nackdelarna med sexsäljeriet. GHs: WOW. Okända mäns: tack men nej tack. Det är som en kall, slemmig liten snigel. Fast de betalade ju bra.

Hur som. Jag har noterat några saker från mig själv och mina partners, andra och förstås Omfattande Sexuell Forskning™:

– Smaken ändras beroende på vart man befinner sig i menscykeln.
– Intag av olika sorters mat och dryck gör en viss skillnad (men inte lika drastiskt som med sperma).
– Att lukta och smaka ”fisk” trots tvätt är sannolikt en obalans i slidan (för människor går väl inte utan dusch i två dagar innan sex?)

Maila, kommentera eller ta med en skriftlig redogörelse när vi ses.