Då tar vi 17 dagar på en gång

Älskade Alex: nej, jag har inte skrivit om mitt nuvarande sexliv på ett tag för jag har INTE HAFT NÅGOT. 

Innan potentiellt sex:

Snälla Lisa har städat, tvättat och gett sig på extremt struliga saker (rensa kalk, skrapa mossa, sätta upp lampor, slänga grovsopor, skruva skruvar i saker) i hemmet. Haft semester, gjort nyttiga saker, viktiga bestyr, dekorerat om hemma (när katten är borta osv…), skapat några oerhört intressanta möjligheter och så skrivit förstås. Väntade spänt på GH som varit borta i över två veckor.

Crazy Girlfriend Lisa däremot var inte imponerad av mängden uppmärksamhet hon fick. Ett par klantiga kommentarer från hans sida senare tog jag mig till min Heliga Plats för att se The Way Way Back. Den platsen, förresten, är med den rutiga bomullspläden och en stor kudde på sovrumsgolvet lutandes mot sängkanten. Föredragsvis med ett glas Pinot som konstant är farligt nära att spillas ut på den beiga mattan. Vi har ett väldigt mysigt sovrum, definitivt mitt favoritrum. Grinade lite över filmen, enligt tradition.

GH försöker prata med mig flera gånger när jag har hörlurar vilket jag trots det märker men ignorerar för att jag är en surkärring.

Plötsligt kommer han fram till mig, går ned på knä, håller om mig och smeker mig på ryggen.
”I don’t want any more attitude” säger han och jag svarar ”ok. Not today” varpå han tvingar mig bakåt över sängkanten och kysser mig stenhårt.
”Do you want me to fuck you?” Ptja, vad svarar man på det? Man hummar tyst och svimmar inombords vid åsynen av hans stånd i jeansen.

För någon minut slutar han och tittar mig djupt i ögonen. De där blåa jävla ispilarna. Så säger han något nytt: ”I’m going to split those lips with my cock”. När jag får fram ”which lips?” tappar vi båda vår sexiga allvarsamhet och skrattar. UIUIUI! TACKY PORRVARNING!

Så nu sitter jag här och väntar otåligt på att hans uppenbart astråkiga jobbsamtal ska ta slut. Han har inte sovit på 30 timmar, haft en härlig 15 timmarsresa och möttes av CG-Lisa.

Efter bekräftat sex:

Nä, hörrni. Jag tänker hålla denna för mig själv, det räcker väl med att ni vet om 99% av mitt sexliv?

Det jag vill avsluta med är att jag precis bäddat ned GH. När han är ny-orgasmad är han väldigt följsam så jag har pillat med hans hår; huvudet, armhålan, pungen, bröstet, låren, vilket annars inte uppskattas efter dygnsvaka. Passade på att riva honom i skägget och dra ett par dåliga skämt också.
Nu sitter jag på min Heliga Plats igen och fortsätter med The Way Way Back. Queue more crying.

4 reaktioner på ”Då tar vi 17 dagar på en gång

  1. Älskade Lisa,

    Jag förstod nog det ändå. Så lördagkvällen verkar ha gått bra, hur var det igår? Gör inte så vi bara vet om 98% av ditt sexliv förgudskull!

    /Alex

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.