Bara en (o)vanlig söndag

En liten notering för lördagen efter en lång, otrolig kväll som jag håller för mig själv:

GH, jetlaggad som en gnu, vaknade kl 5, enligt utsago. Kryper tillbaka hos mig och skedar mig. Hans händer över mina höfter. Värt att veta: den här mannen kan stå nära mig och jag blir våt. Han har en makt över mig som är nära på overklig.
Hans erektion trycker mot min rygg när jag tar tag i lakanet och drar mig uppåt så han kommer åt. Knappt vid medvetande men ändå så intresserad. Hans andetag i min nacke, fasta grepp, svettiga och nästan desperata i varma lakan.
Söndag då. Jobb och sedan ”sort you out”-löften. Jobb, jobb, jobb. Något samtal där de andra babblade på och han gav sitt medgivande eller nekade dem, som vanligt. Jag ville bara ta honom i munnen där och då. När jag såg att han stod på balkongen efter att ha poachat ännu en anställd från ett rivaliserande företag gick jag ut och lät naglarna försiktigt gå under hans tröja. Kände runt byxlinningen, försökte nå hans nacke tills jag tröttnade och tog om hans hals för att komma åt. Tall man problems. Han praktiskt taget släpade mig till sovrummet.
”Omvänd” BJ gör att man kan ta kuken djupare, nästan lika bra som huvudet över sängkanten så det var vad jag gjorde medan han smekte mig. Telefonjäveln ringer och efter han sträckt sig över för att stänga av den la han mig på rygg och gav mig det episka bara han kan göra med sin mun. Efter lite uppvärmning; två fingrar fram och två bak. Vid det här laget var jag halvvägs uppför väggen. Jag trodde seriöst att jag skulle få en hjärtattack.
Återigen tog jag hans kuk i munnen. Han var så hård att jag tappade andan (influerades visserligen också av hur djupt jag tog honom). Sedan satte jag mig över honom och efter ett par månaders paus i denna kategori dröjde det innan jag kunde motta hela hans kuk. Mindes hur mycket jag älskar analsex. Jag red honom obevekligt, sa väldigt snuskiga saker och såg delvis in i hans ljusblåa ögon och delvis upp i taket. Kom så att det nästan mördade mig på plats.
”A2M?” frågade jag honom med ett leende.
BJ:ade honom till himlen; kladdigt, djupt, intensivt. Bestämde mig för att jag ville se när han fick orgasm. Han gjorde det med bravur.
Han är så perfekt och samtidigt en jävla idiot. Jag älskar honom så mycket att det gör ont. Jag delar honom med hans jobb men när han väl är här gör det allt så värt.
Att älska honom, mig själv, hans liv, mitt liv, är svårt. För vårt liv tillsammans är tufft. Kärlek är kärlek, ni vet. Den vet inga gränser. Den bara är där och gör en oresonlig och verklighetsfrånvänd.
Sex gör mig genuint lycklig. Men bara med honom nu för tiden. Damn you, GH.

En reaktion på ”Bara en (o)vanlig söndag

Kommentarer inaktiverade.