Den manliga röven

Nu ska ni få höra hur man på bästa sätt hanterar en karls rumpa. Jag har velat skriva om detta tidigare men är allergisk mot följande ord:
röv
rumpa
anus
anal
skinkor

Men för att inte vara självisk och beröva (ha!) världen min tveksamma kunskap i ämnet så offrar jag mig.

Jag har ALDRIG lekt med en herres anal och fått negativ respons. Därmed kan min egna Omfattande Sexuell Forskning™ konstatera att 100% av män är bum bandits.

Det de däremot krånglar med är skam, pinighet och/eller bögrädsla. Så man får vara lite försiktig till en början.

Min resa med GH har ungefär sett ut såhär:
1, kuk
2, pung
3, perineum
4, massera analen
5, finger i analen
6, BITA i pungen
7, bita i kuken
8, rim jobs

När jag horade runt höll jag mig borta från analen vid BJs för att de då är så medvetna om vad som pågår. Däremot i missionären kan man smyga sig dit och det uppskattas alltid. Vid följande träffar vet man alltså på vilken nivå hans rövintegritet ligger. Jag gjorde aldrig rim jobs med kunder, det kändes lite too close for comfort.

När GHs pinighetsgrad hade gått ned något kunde jag, med honom på rygg, helt resolut trycka upp hans ben för rejäla rim jobs. Han ÄLSKAR det.

Om man tränar lite kan man få till en teknik vid BJs där man har ett eller två fingrar i rumpan och massera perineum med tummen. Den andra handen smeker pungen. DET är grejer det. Glöm inte att ta kuken riktigt djup för att få fram glidmedel som räcker och blir över.

En annan idé är buttplugs. Större omkrets – mindre risk att den ploppar ur. Slicka sönder hela hans skrev tills han kan ta emot den, rid honom medan du lutar dig bakåt och smeker hans pung. Explosion.

Om man inte är ett fan av scat är bajs inte upphetsande. Alls. Men olyckor händer och douce eller andra ”reningsredskap” torkar ut naturliga slemhinnor. Händer det så händer det. Jag är själv skyldig till en extremt hemsk men komisk olycka. Den historien ligger som utkast här men jag vet inte om jag vågar publicera den…

Precis som med kvinnor är mäns rövar ömtåliga vilket många verkar glömma. Iaktta alltså försiktighet.

Och ass playa varandra till himlen.

2 reaktioner på ”Den manliga röven

Kommentarer inaktiverade.