torskkollen.se

Tog mig en funderare idag; dock en högst hypotetisk sådan. Vill skriva lite om störda sexsäljare som utpressar sina kunder. Snuddat vid detta tidigare.

Vi känner ju till spridningskollen.se och deras affärsidé där de fakturerar fildelare och vid utebliven betalning kan de ta fallet till domstol.

Det skulle man kunna göra även med sexköpare. Om man samlar ihop bevis i form av email, sms och möjligtvis inspelade telefonsamtal (är man extra kreativ kan man slänga sig med lite foton också!), skicka en räkning kryddad med hot om anmälan och sedan sitta på sofflocket och casha in.

Kanske skulla starta ett litet företag och regga torskkollen.se. Samtidigt måste jag förstås slåss med mitt samvete, allt jag står för, mitt anseende, förtroende och självbild. Fast det stoppar inte många äckliga människor att tjäna pengar på andras bekostnad.

(Nej, jag kommer självklart inte göra detta.)

Som avslutning vill jag nämna något som jag skrev i ett mail igår till en trevlig herre:
Kvinnor som har knullat dig i utbyte mot pengar och på ett eller annat sätt vet vem du är hotar ibland med polisanmälan. Har de en hjärncell kräver de pengar för att hålla käften men i vissa fall så konstateras det att anmälan kommer ske ändå.

För det första saknar de empati och medmänsklighet. För det andra är de osäkra och skiträdda småtjejer som egentligen bara behöver en reality check och en bitch slap eller två.

Om man ger dem pengar mot deras tystnad så kommer de, TRUMVIRVEL!!!1!, kräva MER pengar! Det är precis som med kidnappande terrorister: betalar man dem så ger det dem ett incitament att fortsätta – det fungerar ju!

Under mina år har jag aldrig någonsin hört om ett liknande fall där sexsäljaren anmäler en köpare som inte skadat dem på något vis. Det är tomma, vidriga hot från idioter.

Om jag får vara lite politisk så cirklar sig detta problem tillbaka till vår sexköpslag. Sådana här hot gör kunder mer benägna att vara anonyma = säljaren vet mindre om dem = det är svårare att kolla upp köparen om det är möjligt överhuvudtaget = säljaren blir direkt mer utsatt för potentiella brott och i slutändan har svårare att peka ut och lagföra förövaren.

Så, våra självutnämnt feministiska och humana beslutsfattare: är det såhär ni tänkte att sexköpslagen skulle fungera? Har logiken och konsekvensen någonsin passerat ert medvetande? Är ni genuint onda eller bara helt jävla dumma i huvudet?