Intro till köparguiden

Nu är det väl ändå på tiden att jag knåpar ihop en liten handbok för sexköpare. Jag vill tro att jag har rätt bra koll på det mesta men det vore toppen om ni kunde ge mig feedback eller rent av rätta mig.
Jag vill också höra från er om det är något som kan ses som olämpligt i form av att informationen kan användas av fula typer som vill maskera sin illvilja.

Min kunskap baseras till viss del på mina kunder men då köpare-säljareförhållandet sällan är det mest ärliga så låter jag dessa erfarenheter ta mindre plats. I huvudsak är det i mina kontakter med köpare som jag inte blivit bokad av, år av läsning och diskussioner samt lärdomar genom olika organisationer. Icke att förglömma våra ”fiender” också: prostitutionsroteln, feminister, media, jämställdhetsminister Regnér och hjärntvättade idioter.

Säljarguiden skrev jag av flera olika anledningar. Att ta upp vissa frågor man bör ställa sig själv innan man börjar, hur verkligheten ser ut, vad som är bra och vad som är dåligt, säkerhetsaspekten und so weiter. En annan poäng var att försöka höja kvaliteten på branschen och träffarna, även om det förstås är att sikta vansinnigt högt.

Om alla hjälps åt för att öka transparensen och informationen åt båda håll höjs inte bara kvaliteten utan det blir också säkrare för alla inblandade. Eftersom Sverige brottas med så många andra dumheter lär sexköpslagen inte förändras på länge och under tiden måste vi själva arbeta för att skapa trygghet och i förlängningen göra våra träffar roligare.

Mycket blir nog likt säljarguiden och jag kommer ta upp några av ämnena som berörs där. Är det något speciellt ni vill att jag ska ha med så hojtar ni helt enkelt.

Då sparkar vi igång!