Köparguiden: Borde/kan du köpa sex?

Nu är vi här. Den stora frågan hur du ska lösa x, y, z- problem. Om sexköp är svaret.

Jag vet förstås inte anledningen till att du undrar. Ett förhållande som saknar något, en stor brist på erfarenhet, oskulden kvar att kliva över. Kanske en ”extra krydda”.

Du måste ställa in dig på att din potentiella partner låtsas. Jag må vara sexuell men mina möten skedde för att någon betalade för dem. Vissa tänder på idén att sälja sin tid och det må stämma (jag gjorde det i viss mån; enligt detta) men de flesta ljuger. Det är definitivt något som kan tillhöra en sexualitet, jag förnekar det inte, dock handlar det oftast om att man tänder på pengarna eller kicken i sig. Fast det kanske är samma sak…

Antingen accepterar du lögnen eller så struntar du i det. Du hittar ingen kärlek här. Det är bara en temporär fix. Om det är ok med dig så har du en fin deal.

Jag började skriva utifrån de olika anledningarna till att köpa sex men det slutade med en jävligt lång lista på vad du borde prova innan du gör det. Ämnen som otrohet, sexuella brister, beslut att ta: det är för mycket att ens försöka täcka alla baser.

Du är vuxen och förhoppningvis mentalt kapabel att göra det du anser rätt för dig själv och överväga de risker och nackdelar som finns. I princip samma jag skrev till sexsäljare.

Köp av sexuella tjänster är olagligt. Du behöver alltså bestämma dig för att bli en brottsling eller inte och oavsett vad vi nu må tycka om lagen så ÄR den där. Den upprätthålls dessutom relativt flitigt.
Det finns många sätt att undvika farbror blå och de kommer jag till men risken att du åker fast FINNS så förlika dig med det.

Sexköpare associeras med ett enormt stigma. Om din favorithobby kommer ut till omgivningen så får du sannolikt säga bye-bye till ganska mycket. Frugan, familjen, jobbet, umgänget, officiella ämbetet.

Jag vet att det här är tråkigt och taskigt mot mina kollegor men skulle jag köpa sex så skulle jag inte göra det i Sverige. Utomlands (vissa länder alltså) är det, i min åsikt, säkrare, diskretare och billigare. För att inte nämna att det är lagligt!

Det finns många smarta, framgångsrika som köper sex i Sverige och jag har träffat några av dem. Det är alltså inte bara likgiltiga latmaskar som ringer oss.

Fundera några varv kring varför du vill köpa sex och väg sedan riskerna mot detta.

Mvh
Ovanligt Torr Lisa