Mansfria tisdagar

Fred löser världsproblem.

FRED! Din jävla hjälte! Att du saknar de fack du efterfrågar i din diskmaskin är oacceptabelt och som straff ska nu alla män ligga i ett dike en dag i veckan! Genialiskt!
Jag som trodde Åland inte var tillräckligt representerade i HBTQGDWN72 ❤

Fred, som måste vara Ålands hetaste hen, vet vad han talar om och har förstås tänkt igenom sina påståenden och potentiella konsekvenser med sitt briljanta förslag.

Först och främst vill jag gärna se en uppföljning från Fred om vad män har gjort som är bra. Det vore kul. Vi vet redan om diskmaskinen trots dess brister. Finns det något annat månntro? Eftersom han kan räkna upp så mycket dumheter män ställt till med så måste man ju utgå ifrån att de positiva uppfinningarna skuggas av dessa.

För det andra vore det otroligt kul om Fred fick sin vilja igenom. Hur skulle samhället se ut under tisdagarna och vilka effekter skulle deras frånvaro få i det långa loppet? Jag menar, om alla män låg i ett dike en dag i veckan; spännande! Som en stark påhejare av sociala experiment vill jag se detta hända så mycket att jag spricker.

Tänk alla arbetsplatser! Inte bara tråkiga kontor utan kollektivtrafik. butiker. servicetjänster, underhåll, byggarbetsplatser. media, restauranger, Nisses Asfaltsservice AB och ni fattar.
Jätteroligt! Jag slår mig gärna ned på en central plats och åskådar spektaklet. Hur mina könsfränder äntligen blommar ut och ror hela skiten i hamn. Äntligen!

Heja Fred! Jobba hårt nu så vi får se ditt förslag besannas (fast inte på tisdagar).

4 reaktioner på ”Mansfria tisdagar

  1. Saudiarabien en gång i veckan. Fast med män istället för kvinnor undangömda. Vilken bra idé…

    (Ha överseende. Vissa har missat att peak PK passerades för tre år sedan.)

    Gilla

  2. Jag går all in på den här idéen. Tänker ligga i sängen och läsa ”The Almost Nearly Perfest People” på tisdag eller onsdag.

    Gilla

Kommentarer är stängda.