Sex, drugs and "I should go home"

Vi drack vodka straight. Hade sex hela natten. Pausade för att filosofera och tala om politik. Retades. Skrattade; drev med varandra och betedde oss allmänt spånigt. Trots att ingen av oss orkade eller borde knulla mer så var han som en magnet. Han kunde inte låta bli mig heller och sa att det var mitt fel (”you’re so fucking fuckable” – verbalt begåvad även han). Han var inte min typ heller; en tatuerad bad boy, professionell rugbyspelare från Irland. Ramlade hem vid lunchtid dagen därpå och lider fortfarande av svår träningsvärk. Några blåmärken här och där och en ganska otäck carpet burn.

Det kanske hade varit nyttigt i mindre doser men jag körde en riktig dam buster. Sprit, knark, hänsynslöst sex. Känner mig smutsig och frigjord. Utan dåligt samvete (HJÄLP!)
Kanske skulle fula runt såhär oftare och konstant bryta mot mina egna regler om säkerhet och sans. Det får man när man ändå kommer ihåg att lägga pengarna långt ned i handväskan. Hora bland rika idioter ”come what may”-style.

Sitter nu på Heathrow och på flygplatser får man konsumera alkohol som att det alltid är fredag kl 19. Skål på er.

6 reaktioner på ”Sex, drugs and "I should go home"

Kommentarer inaktiverade.