Vissa stunder, vissa möten…

…eller många stunder, många möten hade jag missat utan mitt sexsäljande. Ett fåtal finns fortfarande med mig; väldigt nära.

En sådan fin människa träffade jag ikväll och vi möttes av helt andra anledningar än att bara ses. Han är av den sällsynta arten som jag är totalt, 100% avslappnad med. Han snurrar vidare på mina politiskt inkorrekta skämt, dömer mig inte för mina ibland tveksamma livsval och delar mina högst filosofiska intressen. Han bara får mig att må bra. Och jag tror att jag får honom att må bra också.

Ni vet ett perfekt möte där man är två personer som är lika bra på att lyssna som att dela. Med många skratt där emellan. Så är det med honom.

Men så har jag det där problemet med attraktion. Attraktion och förälskelse är två skilda saker och jag vill alltid agera på den förstnämnda. Jag såg ned på hans händer vid ett tillfälle och ville bara låta mina fingrar glida in mellan hans tummar. När vi tog farväl ville jag avsluta kramen med att ta om hans haka och kyssa honom (och den mannen kan kyssas, jeez!)
Han sa till mig att vi inte gör tillräckligt mycket som vi vill. Vi låter annat komma i vägen, oavsett vad det må vara. Om han bara visste hur rätt han har…

I min erfarenhet är attraktion alltid besvarad för det är en genuin ”connection” som inte är möjlig bara åt ett håll. Den känns, syns och hörs. Men den stannar oftast där.

3 reaktioner på ”Vissa stunder, vissa möten…

  1. Man kan leva snabbt och dö ung (bra översatt!) och köra på varenda attraktion eller så är man som alla andra och sitter på händerna.

    Man har EGENTLIGEN ett val!

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.