Ouppklarade tvister kring mitt land

OBS! Skrivet i affekt. Varning för starka uttryck.

Efter sex månaders frånvaro blir det extra tydligt vad jag stör mig på med Sverige.

För det första känner jag mig otrygg. Det verkar vara knäppskallar överallt. Fullgubbar, invandrarkillar i större grupper än vad som är bekvämt och potentiella ficktjuvar.

Och tiggarna. ”Heeeeeej”. Eller den för mig nya ”sitta mitt i gatan i en be-till-gud-ställning med bild på Jesus framför sig”. Tjockisar invirade i skitiga filtar som verkar ha dumpats med gaffeltruck så nära oundvikliga passager som möjligt. De som skriker och gapar på varandra så jag får bevittna munhygienen från helvetet. Dragspelsgubben på tunnelbanan som log sliskigt mot mig varpå jag skakade på huvudet för att visa hur motbjudande har var och han svarade med ”good good yeah?”
Det må låta hårt men jag finner spektaklet äckligt och så jävla dumt att jag får spontana behov av att klappa till dem (för att inte nämna alla idioter som vurmar för dem).

Dessa grupper då av icke-svenska killar. De är precis överallt och i undantagsfall är de tre men normalt 7-10. Högljudda, ohyfsade och rent av otäcka; de allra flesta. När jag såg anständig ut i onsdags kväll och visade lite ben fick jag härliga ”komplimanger”. En som verkligen värmer själen är ”abooo vilken brud!” Och den som gjorde mig härligt våt var ”fin do e fin. Do gå for a walk?”
Sverige är fan muslimskt för jag kunde inte pusta ut förrän jag träffade mitt manliga sällskap. Då fick jag vara ifred. Förutom hur sjukt det ovannämnda är så blev jag förvånad över att de finns på platser som Östermalm. Jag menar, jag har alltid undvikit skithålor som Tensta, men nu är man inte ens fredad i svindyra stadsdelar.

Jag började se mig över axeln konstant för flera år sedan men oroade mig endast i mer ödsliga områden som buskiga småvägar. Nu är jag paranoid och tror att varenda bilpassagerare kan dra in mig vilket ögonblick som helst.

Och hur ska man reagera när fem killar i 20-25-årsåldern kommer som en ångvält, gapande och konfronterande? Jag vågar inte bli arg och be dem dra åt helvete (som jag definitivt skulle göra i London – fast det händer ju inte där) för att inte riskera att trigga dem. Då är det JAG som ska i det närmaste ursäkta mig och med huvudet nere i jackkragen försiktigt glida förbi. Svenska män som hör och ser men inte ens säger till. Tack, hörrni (Flashback: DU HAR SÄKERT RÖSTAT FÖR DET HÄR, SKYLL DIG SJÄLV!)

Håller extra hårt i mina saker. Känns som de till och ska rycka mobilen rakt ur handen för att de vet att ingen kommer jaga dem.

Saknar att stöta på randoms på krogen som gladeligen snackar utan att deras händer plötsligt finns mellan mina lår eller någon på tuben som visar sina favoritmemes från SITT säte.

Är vi svenskar bara till för att ge pengar till andra och låta dem hunsa oss i vårt eget land? Är kvinnor numer äppelträd där pallande bara godtas ”för det gör väl inte så mycket, kids är kids liksom”?
Har vi en mental lista över länder som det är synd om och när någon kommer därifrån är det automatiskt även synd om dem?

Nu är jag barnslig men såhär upplever jag att många cpn här låter:
”WAAAAH ALLA STACKARS ROMER, DE ÄR SÅ FATTIGA ATT DE MÅSTE TIGGA OCH ÄR FÖRTRYCKTA! DE VILL BARA HA JOBB OCH ÄR JÄTTEFINA OCH VI ÄR DUMMA MOT DEM!”

”ALLA DESSA SNÄLLA BARN SOM FLYTT FRÅN KRIG OCH BARA VILL BYGGA ETT NYTT LIV!”

”ALLA ANDRA ÄR RASISTER!!!” *kastar leksakerna ur barnvagnen*

”Det är jättejättejättesynd om alla kvinnor som inte får megabra jobb och det är jättejättejättedåligt. Nu är det 55-100% kvinnor på [något statusställe] så nu är det 100% jämställt!”

”Vi måste prata med våra söner, det här har alltid hänt, det är ett mansproblem, manshat är bra (fast bara mot vita män), de som inte håller med är fascister eller rasister eller nazister eller misogynister eller pedofiler (fast inte Mohammed)!”

”Det är okej att hata vita och män öppet. Helst båda två samtidigt. Alltid.”

”Alla kvinnor håller med annars är man ett av de offer vi låtsas försöka hjälpa.”

Kan vi bara avskaffa det svenska samhället? Blåsa ur allas hjärnor och börja från början? Byt ut varenda jävel som sitter på ett uns makt eller inflytande. Ett bokbål, typ. Nu låter jag som en nazist. Haha. Jaja.

Nu ska jag ut och slira. Hoppas ni också gör det. Vi kanske ses fast vi inte vet om det!
Eftersom jag är 133 år gammal så lyssnar jag på Neil Young och dricker en havrestout. Trevlig fredagkväll, hörrni.

2 reaktioner på ”Ouppklarade tvister kring mitt land

  1. Vågar jag erkänna att jag blir glad när jag läser sådana rapporter från staden där alla viktiga beslut fattas och alla viktiga människor bor? Det betyder att verkligheten äntligen har nått dit. Vad det kommer att leda till är förstås oklart. Men det kan bli bättre än när viktiga människor och främmande kulturer hölls strikt geografiskt åtskilda.

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.