Tar farväl för den här gången

Nu blir det åka av (kul uttryck!), bokstavligt talat. Jag ger mig lååångt bort, nästan så långt jag bara kan.

Jag är jävligt trött på Sverige även om jag haft roligt. Avslutar med familjen som själva varit bortresta. Mammas mat *hjärtemoji* och konversationer om mina livsval som jag helst sluppit. Min familj är den bästa man kan önska sig: full av imperfektioner men 300% stöd. Jag älskar dem och saknar dem redan.

Nej, nu ska här utforskas och därmed lämna GH en vecka till. Jag flyr inte mina problem, det här en välbehövlig (men temporär) fix.

Vad jag vill säga är två saker:

1. Tack för alla roliga mail. Ni verkar inte kunna bestämma er om jag är kul och äventyrlig eller galen och självdestruktiv. Båda är trevliga men ni får leva med en syrlig kommentar eller två!
För att vara lite seriös så är det så fint att se att ni läser och hör av er. Tack!

Apropå två.

2. När man kan komma halvvägs runt jordklotet för airmiles och bo i en storstad som nästan är lika bra som London måste man ta chansen. Spännande människor och MAT(!!!) Eftersom min dygnsrytm är helt fuckad gör jetlaggen ingen skillnad.

Bloggen kommer få sitt eftersom jag reser ensam och kommer vara uppe halva natten och sova halva dagen.

Sista grejen att göra innan avgång, förutom att krama ihjäl min mamma, är ganska kul det med. Om det slutar i något intressant får ni självklart veta det!

Lämnar ett vackert men ack så otryggt land. Jag hade stannat längre om jag kunnat ligga ingosad hos mamma och deras störda katt och titta på typ Så mycket bättre och Bonde söker fru. Äta ugnspannkaka och korvstroganoff. Men *SURPRISE!* andra människor har liv de med.

Fick ett bryskt samtal som följes upp med en smiley på sms av GH idag (say whaaat?) och sedan ett argt email om en vardagssak. ”Det där låter tråkigt och konfrontativt” säger Lisa och bokar en resa. Avbokat alla möten i London nästa vecka och går all in bananas.

Ny vecka, nytt land, nya äventyr. Är ni på? Peppade?

4 reaktioner på ”Tar farväl för den här gången

Kommentarer inaktiverade.