Hon som fortfarande annonserar

En dag mailade jag en annan sexsäljare för att säga att hon var vacker. Ni vet när man ramlar över en bild och bara DAMN! Det blev en märklig början på en ganska lång vänskap, nära på rekordlång för mig. Hon är rolig, smart, omtänksam och nämnde jag vacker till den grad att jag, den mest hetero kvinna jag vet, glömmer lyssna för att jag drömmer mig bort i hennes perfekta ansikte?

Hur som helst.

Hon studerar på distans och kan därför resa jorden runt och vältra sig i pengar. Work hard, play hard, ni vet. När jag kom till Sverige flög hon in för att umgås och som vanligt kan hon inte låta bli att jobba. Hon har en agentur i Berlin som sköter hennes större bokningar men som den vigilant hon är så tar hon mindre möten på egen hand; som i Sverige, där agenturen inte borde lägga sig i på grund av lagstiftningen.

Hennes profil här är alltså låg och de hon träffar kan föga ana att hon är värsta jetset-horan.

Oavsett hur snygg eller dyr man är så finns det fortfarande weirdos. Och eftersom hon sköter sin egen business i Sverige så får hon se alla dessa; det finns liksom ingen att filtrera åt henne. Hon verkar aldrig vänja sig utan klagar friskt till mig. Så jag frågade om jag fick några skärmdumpar att roa mina bloggbesökare med. Det gick bra så här har ni några riktiga gentlemän:

 rs2
Desperate much?
rs3
”MAILAT M EJ FÅTT SVAR KÅT NU” x2
Bara att slänga på sig byxorna och komma till hans undsättning.
rs4
Många mail, lite innehåll…
Och jackpotten:
rs1
Ja, men gud vilken bra idé! Min vackra vän slängde förstås alla sina kondomer för att bli gravid med en okänd man. Barnet skulle säkert belönas med ypperliga gener från sin faders sida som anser det fullt rimligt att kontakta en eskort för att befrukta henne. Livet, människorna, ödet.
Det här är alltså några av gentlemännen som hörde av sig inom loppet av några dagar. Och då hade hon dessutom hunnit radera några guldkorn. Det här är på något sätt en grej jag saknar. Alla som uppenbarligen är komplett galna. Samtidigt skrämmer det mig att dessa går fritt runt på gatorna.
Hur som helst roligt. Tack fina du! (Om ni är TREVLIGA, NORMALA människor kan ni alltid slänga iväg ett mail till mig. Verkar ni vara just det kanske ni får hennes emailadress. Plocka fram plånboken och ert bästa bemötande bara!)

2 reaktioner på ”Hon som fortfarande annonserar

Kommentarer inaktiverade.