DÖDEN? ÖDET?

Nej, hörrni, nu måste jag åka hem och möta mina demoner.

Hur gör man när det bara är SKIT, PISS och HAT?

Om allt bara vore enkelt. ”Hey, fuck you” och så går man vidare? När man älskar någon så tanken på nyss nämnda scenario får en att vilja kräkas? Trots att objektet suger livet ur en?

Samma dag jag reste fick jag förfrågan att frilansa. Men då måste jag skriva fint och bra så det fungerar inte. Jag skriver ju precis som jag tänker och kan inte föreställa mig något annat!

Ikväll hängde jag med en föredetta kund som gör allt annat än suger livet ur mig. Han ville ta med mig en bit härifrån för att umgås med hans familj. Familj?! Vänta nu. Där går väl ändå gränsen även om det vore charmigt.

Jag tänker mig ett dygn av bölande. Det är vad som väntar; mina medresenärer lär älska mitt sällskap. Tar med mig några fina flaskor vin hem; kanske lägligt när GH kommer några timmar efter mig. Sex med kukguden vore trevligt fast han är en jävla idiot i övrigt. Önska mig lycka till, fina ni!