"Du är inte värd det"

Tro det eller ej men det finns sådana här människor i världen:

– Ser en profil på en sida för sexsäljare.
– Läser priserna.
– Påbörjar ett mail.
– Fyller på med: hahaha fyfan tror du verkligen att du kan ta så mycket betalt? Är din fitta gjord av guld eller?

Ja, de finns! Och jag fick äran att motta dessa rader med jämna mellanrum!

Alla som läser, tittar, hör eller smakar på något som de 1, inte betalat för, 2, inte specifikt erbjudits eller 3, inte ombetts kritisera kan hålla käften. Det är helt otänkbart att jag skulle gå in på tex någons blogg, inte uppskatta innehållet och då kommentera ”GUD VAD DÅLIGT!” Otänkbart!
Även om personen framstår som genuint ond skulle jag inte göra det för: varför? Vill jag ens prata med personen om den svarade? Tror jag att den kommer ändra sig? Är det värt min tid och energi eller ska jag bara sluta läsa/lyssna/titta?

För att återgå till mitt ursprungliga ärende så var jag förvånad att en del ansåg det vettigt att tala om för mig att mina priser var för höga. Vad ville de med det? Jag kommer inte sänka priserna. Några valde dessutom att dela med sig av sina lysande råd kring vad jag borde erbjuda. Ett exempel är en som skrev ”om du erbjuden snabbisar för 1500 får du fler kunder”.

Paus.

Är du galen, människa? Det är väl självklart att jag skulle få fler ”töm och glöm”-kunder men vill jag ha dem? Tror du inte att jag redan vet det?

Fast såklart gick mina tankar inte som ovan utan: ”ah! Där har vi det! Nyckeln till framgång, äntligen!” Ha.

Jag ville alltid svara men lyckades hålla mig i skinnet. Det pendlade mellan att låtsas hålla med och lova förbättring och att meddela att de under den tid de spenderade på att bullshitta min inbox kunde ha svept ett glas vin och skaffat sig ett liv.

Mina priser innebar inte 40 mail om dagen. De filtrerade bort gissningsvis 70% av de jag inte ville träffa. Och det fanns män som betalade vad jag begärde.

Folk gnäller ganska ofta på vad de anser vara höga priser för eskorter, bland annat på Flashback. Men för fan; köp inte det du inte vill/kan och håll käften. Jag tycker exempelvis att Vuitton är ett extremt överskattat märke med relativt dålig kvalitet men jag varken skriver eller pratar om det om någon inte frågar. Förutom nu då.

Skitsamma. Mycket dumt får man höra innan man dör som min pappa skulle säga.

En reaktion på ”"Du är inte värd det"

  1. Haters gon hate, girl. Jag skulle aldrig ha råd att träffa dig men det gör mig inte sugen på att klanka ned på dig för det. De som gör det är nog de som inte har råd och det är där skon klämmer.

    Gilla

Kommentarer är stängda.