Han som älskade konst

…och vin! Häromdagen träffade jag en kund, engelsman (ÅH!) Vi drack två glas vin och hängde sedan på Tates medlemskväll. ”You don’t get it but I love your insights as they’re so different from the ones who claim they know this shit”. Japp. Jag är fascinerad och lyssnar gärna men förstår inte lika mycket som jag tar in.

Innan träffen frågade han om hotellet dög: The Landmark. Ja, det duger ju… Minst sagt. Så efter den konstiga konsten tog vi en uber, fastnade i trafiken (som vanligt) och blev bemötta av två bell boys som nog hade sett kombination ”äldre man, yngre kvinna” många gånger.

Han visade sig vara en utomordentlig kyssare och de växer ju inte på träd. Mitt i vårt hångel avbröt han för att beställa champagne. Jag tänkte att han kanske ville bli av med mig. Jag kanske inte är en bra kyss ändå? Room service finner jag alltid lite obekväm. De kommer in och är inte pratglada; kanske för att de vill bara professionella. Jag drog något dåligt skämt för att bryta tystnaden och han fnissade nervöst.

När vi väl blivit av med den stackars tvångs-roade killen tog jag en sipp och bestämde mig för att champagnen får inkluderas i förspelet. Bad honom slappna av och ta en dusch: ”work must have been hard on you today”. Han kom tillbaka i morgonrock; helt enligt min plan. Han ville veta mer om mig och jag gick ned på knä framför hans stol.
”Well, my name is Lisa…” kysste hans lår. En sipp till.
”I love handsome Englishmen…” förtsatte uppför insidan. Ännu en.
”I adore cock…” smekte honom på undersidan medan jag närmade mig. En till, ni fattar.
”I cant wait for you to fuck me…” snuddade lätt hans ljumske. Han släppte ut en djup suck och gled ner i stolen. Morgonrocken öppnades helt och han fick motta Den Lidelsefulla Sucken. Återigen ett perfekt hårigt bröst och en stadig kuk.
”And I’m going to take that cock as deep as I can.”

Det kändes som en bra introduktion. Han var dessutom underbar. Mycket lyhörd och tydlig.

Efteråt fixade han en Uber till mig. Och kom plötsligt på att han hade en present” I got distracted by you and forgot” sa han med ett varmt leende. Det var ett jättefint armband! Jag har fått presenter förut (som min kruka!) men det här var något extra. Inte personlig, som jag skulle föredra, men dyr och det går ju bra det med.

Perfekt träff. Jag fick till en oväntad inledning som tilltalar den där påhittiga sidan hos mig, en trevlig bekantskap och bra sex. Lite rufsig hälsade jag på de trevliga bell boysen igen och åkte glatt hem med både adrenalin, pengar och ett vackert smycke.

4 reaktioner på ”Han som älskade konst

 1. 1. Äntligen ett nytt inlägg!
  2. Och det handlar om en betaldejt.
  3. Du har uppenbart börjat igen.
  4. Helvete vilket förspel!!!

  Det som alla vill veta: vad händer med GH?

  /Alex

  Gilla

 2. Ja, det lät inte så dumt, va?

  Kapitlet GH är inte så roligt att varken läsa eller skriva om och senaste tidens utveckling är faktiskt traumatisk. Men vi får se.

  Gilla

 3. Känns helt sjukt att vara så nyfiken på hur den helgen kommer te sig… Som att jag investerat i ditt liv på något sätt (som inte inneburit betalning alltså 😉

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.