Min enda, andra svaghet (?)

Att jag bara skulle ha en svaghet var ju dumt och väldigt osant. Borde kanske börja lista dem i kronologisk ordning.

Jag har tidigare nämnt det där med attraktion; hur den måste gå åt båda hållen för att vara ”äkta”. Jag skulle aldrig kunna bli attraherad av någon enbart på grund av deras utseende.

Träffade en föredetta kund som blivit en vän. Alltid tyckt om honom men den här gången blixtrade det till. ATTRAKTIONEN! NEJ!

Han bjöd på middag hemma hos honom och han är en jävel på att laga mat. Jag tittade på honom där jag satt vid köksön i för stora jeans och t-shirt (dock inte min ”fat people are harder to kidnap”) och då kom den fram. Han är singel så om jag nu skulle krypa upp bakom honom, låta händerna smyga innanför hans tröja och dofta på hans rygg så skulle inte jorden gå under, va?

Så det gjorde jag. Han drog direkt efter andan. Kanske av förvåning men också av plötslig kåthet; hoppades jag. Vi stod så en stund. Jag visste att han skulle vända sig om men njöt av våran lilla stand-off. Så vände han sig om till slut och jag rörde händerna uppför hans sida. Kände hans rysning.
”Are you sure?” frågade han. VAD TROR DU? tänkte jag och då kysste han mig.
Den där känslan är oslagbar. När sanslös attraktion får sitt utlopp.

Jag vet att han velat detta; inte bara första gången vi sågs utan även under våra möten som vänner. Men han har respekterat att jag haft mina skäl att inte låta något hända. Jag har nog också känt så men förtryckt den av samma skäl. Lisa-utan-dåligt-samvete är en force to be reckoned with.

Det var länge sedan jag blev upplyft på ett matbord och ömsom påsatt, ömsom älskad. Hade jag glömt hur bra han var eller varit för professionell innan?

Jaha, då har vi den irländska rugbyspelaren, svenska men snälla hingstar och två totalt olika engelsmän. Inte haft såhär roligt på länge.

Nu kan man ställa sig frågan: var det där en engångsgrej? Det är skitsamma. Vi får se vad som händer nästa gång, om nu inte privat-kåta Lisa skrämt bort honom.
Kul tanke: om jag skulle begära betalt i efterhand eftersom vi hade sex. Tänk er själva? Haha. (Jag skulle aldrig göra det men det vet ni ju.)

2 reaktioner på ”Min enda, andra svaghet (?)

Kommentarer inaktiverade.