Q&A

Förutom frågor om råd så får jag ofta många andra och ska nu besvara ett gäng. De skönaste är mailen med hundra frågor på en gång. Det är kul men lite besvärligt att svara. Jag har skrivit om de flesta för att de ska vara enkla att förstå utan att man behöver veta sammanhanget. De som är för personliga har jag utelämnat eftersom jag inte vill svara på dem. Bytte även ut lite grova ord… Häng med nu.

Vad tjänar du i månaden?
Eftersom jag inte är en välfungerade samhällsmedborgare så beror det på vad och hur mycket jag jobbar. Jag har lite allt möjligt för mig men även om jag hade en fast lön hade jag inte uppgett den här (duh!) Dock klarar jag att försörja mig själv men har fått dra ner REJÄLT på flådigheter sedan jag flyttade ”hemifrån” (från GH alltså).
När jag hade ett ”vanligt” jobb tjänade jag riktigt bra men ville dö inombords. Mäter nog hellre lycka och finansiell trygghet är en grundsten i den men jag byter inte ut välmående mot daglig halvångest längre.

Hur länge har du sålt sex?
Snart sju år men med många och ibland väldigt långa pauser.

Hur många har du legat med?
Hur långt är ett snöre?

Varför flyttade du till London?
För att jag ÄLSKAR London! Och GH!

Vilken är din favoritställning?
Jag har ingen; fuck me any way you like. Fast 69:an finns inte på kartan. Hu. Får mig att tänka på human centipede.

Hur träffades du och GH?
På en jävligt tråkig fest där jag inte tog notis om honom så han jagade mig i nästan ett år innan jag insåg vilken fantastisk person har är (var?).

Om du träffade någon ny, skulle du berätta om ditt sexsäljande?
Absolut! Det är en viktig del av mitt liv precis som mycket annat. Sedan förstår jag att det kanske inte är populärt men om man känner mig vet man att det inte är ett hot eller något jag mår dåligt av, och det behöver inte han heller. Tycker han att det är äckligt så kan jag visa honom hur en dusch fungerar. Skulle han inte acceptera det så kommer vi inte fungera ihop. Självklart skulle jag inte pyssla med det innan jag berättat och sannolikt inte efter heller. Se nedan.

Som ovan fast om jag skulle kunna sälja sex i ett förhållande
I första hand beror det på min partner. Är han det minsta tveksam så skulle jag aldrig göra det. Utöver det vet jag inte om jag skulle vilja. Om jag ville och han var 100% ok med det så skulle det handla om en ”herregud, jag behöver den där fixen!” och alltså inget regelbundet.

Skulle du kunna bli ihop med en kund?
Det beror på. Var han otrogen när han träffade mig så nej. Då kan han ju lika gärna vara det mot mig. I övrigt vore det konstigt. Jag spelar en roll så det skulle kännas lite falskt. Om han vore singel, megaspännande och sett min ”riktiga” sida; vem vet.

Har du blivit misshandlad av en kund?
Nej men jag har varit rädd.

Har du blivit hotad av en kund?
Denna typ av idiot avslöjar sig oftast innan en träff så de går att filtrera bort. Men icke-kunder har hotat mig flera gånger. Fast flest hot har kommit på grund av bloggen.

Vad gör du med alla pengar?
Den första tidens inkomster gick till handpenningen på min lägenhet och senare även mitt hus. Efter det har jag sparat det mesta eller använt dem till ”nyttiga” saker som kurser eller aktiviteter. För mig är de icke-pengar; alltså inget som jag tar med i beräkningen. Och jag har aldrig spenderat dem på lyxprylar, vare sig det är dyra väskor eller resor.

Vilka vet om din sidosyssla (ihop med privatlivet)?
GH förstås (som först var ok med det och sedan hatade det). En annan vän i början för att jag behövde stöd. Tre kunder/ex-kunder vet vem jag är. That’s it!

Det är de jag grävt fram för nu. Ni kan ju skicka fler om dessa inte duger, hörrni.

Får man utse veckans kompis? Då är det Alex! Bästaste.

4 reaktioner på ”Q&A

Kommentarer inaktiverade.